Novak Đoković: Druženje sa fanovima u Brazilu

Novak Đoković: Druženje sa fanovima u Brazilu

Autor: | 16/11/2012

0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Rio de Žaneiro, gde će u subotu odigrati teniski egzibicioni meč sa Brazilcem Gustavom Kuertenom, a dan kasnije na fudbalskom terenu odmeriti snage sa legendama kao što su Bebeto, Kafu, Ziko i Dejan Rambo Petković.

- Jutros sam stigao u Rio i mogu da vam kažem da sam oduševljen! Iskreno, uvek mi je bila želja da posetim Brazil i baš sam srećan da sam konačno ovde. Jedva čekam egzibicioni meč protiv Guge! Nadam se da će svima biti interesantno i da će doći puno ljudi. U međuvremenu, pozdrav iz Ria - napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.

Rival u subotu u Marakanazinjo areni biće mu biti nekadašnji svetski broj jedan Gustavo Kuerten, popularni "Guga", sa kojim je Nole otvorio prvi javni teren za siromašnu decu iz favele Rosinja u Riju.

Drugog dana vikenda (17:50 po našem vremenu) Đoković će biti akter prijateljskog fudbalskog meča u kojem će učestvovati legende brazilskog fudbala Bebeto, Kafu i Ziko, kao i proslavljeni srpski internacionalac u zemlji "karioka", Dejan Rambo Petković.

- Hvala puno na dobrodošlici. Nisam očekivao da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit na šljaci, tri puta je osvajao Rolan Garos - izjavio je Nole na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali Kuerten i Petković.

Prvi dolazak Đokovića u najveću zemlju Južne Amerike izazvao je ogromno interesovanje i sasvim je izvesno da će egzibicionom meču sa Kuertenom, kao i fudbalskom susretu u nedelju, prisustvovati veliki broj ljubitelja sporta.
Novak će na odmoru biti do 8. decembra, kada će otići na Karibe gde će uzeti učešće na humanitarnom turniru.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti