Bisera Veletanlić u subotu nastupa u Beogradu

Bisera Veletanlić u subotu nastupa u Beogradu

Autor: | 29/11/2012

0

Nakon nezaboravnih nastupa Aleksandre Kovač, Duška Gojkovića, Bojane Stamenov, Leontine Pat i Ivane Peters, Vlatka Stefanovskog u subotu 1. decembra na scenu Dive stupa najveće ime domaćih šlagera, Bisera Veletanlić. Ova dobro poznata estradna umetnica, džez pevačica i interpretator zabavne muzike ima iza sebe veliki broj nezaboravnih melodija koje su obelezile jedno vreme. Bila je aktivni učesnik, i redovno je odnosila prve nagrade stručnog žirija na festivalima "Opatija", "Vaš šlager sezone", "Beogradsko proleće", "Zagrebfest", "Split", "MESAM", a nastupala je i na domaćim izborima za Pesmu Evrovizije.
Najuspešniju saradnju, ostvarila je sa Kornelijem Kovačom i drugim beogradskim autorima, a snimala je i sa Arsenom Dedićem i Goranom Bregovićem. Osim muzikom, Bisera Veletanlić bavi se glumom i slikarstvom.
Njen se muzički stil može opisati kao mešavina velegradskih šansona, domaćih šlagera i džeza. Publici obećava nezaboravan provod i odličnu atmosferu.
Nakon koncerta Bisere Veletanlić, do kraja godine slede koncerti Nade Pavlović (subota 8. decembar) i Ane Mure, čuvene fado pevačice iz Portugala (subota, 22. decembar).

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin