Jelka magazina "Lepota i zdravlje" u hotelu "Hyatt Regency"

Jelka magazina "Lepota i zdravlje" u hotelu "Hyatt Regency"

Autor: | 30/11/2012

0

U glavnom lobiju hotela "Hyatt Regency" i ove godine se organizuje humanitarna akcija "Izbor za najlepše okićenu jelku" koju tradicionalno organizuje Fondacija "Ana i Vlade Divac". "Color Press Grupa" se još jednom rado odazvala pozivu, a redakcija najpopularnijeg ženskog mesečnika "Lepota i zdravlje" smislila je kako da na vrlo originalan način okiti novogodišnju jelku i odgovori na zadatu temu - "Svet sporta".

- Uz prelepe ukrase, fotografije naših najuspešnijih sportista i inspirativne slogane napravili smo jelku koja ne samo da mami svojim izgledom i originalnim dizajnom već poziva ljude na preko potrebni optimizam i veru u sebe. Ove godine ulogu našeg dekoratera i korisnog pomoćnika preuzela je naša pevačica Slađana Ivanišević! - kaže Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina "Lepota i zdravlje".

"Color Press Grupa" je proteklih godina u ovoj akciji učestvovala sa magazinima "JOY" i "Hello!" a mesečnik "Lepota i zdravlje" je i prošle godine predvodio CPG u ovoj akciji.

- Srećni smo što makar malim delom možemo da doprinesemo tome da se neke stvari promene i poboljšaju. Naime, celokupni iznos koji Fondacija prikupi od firmi učesnica biće iskorišćen kao podrška projektu 'Stvarno važno'. Radujemo se i 10. decembru kada će u hotelu Hyatt biti upriličen i svečani koktel i kada će se proglasiti najlepša jelka za ovu godinu. Nećemo biti skromni i reći da se ne nadamo pobedi! - kaže Lidija Ćulibrk.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lidija ćulibrk

Pročitajte još