Muzičko - scenski spektakl ELEMENTS 21.12.2012. u Kombank Areni

Muzičko - scenski spektakl ELEMENTS 21.12.2012. u Kombank Areni

Autor: | 04/12/2012

0

Nakon 10 godina organizacije najvećih muzičkih i scenskih događaja i spektakularnog skorašnjeg koncerta Jennifer Lopez u Kombank Areni, SKYMUSIC po prvi put predstavlja sopstvenu festivalsku platformu pod jedinstvenim nazivom…E L E M E N T S.
ELEMENTS predstavlja vrhunac svega što možemo nazvati audio-vizuelnim spektaklom. Po svojoj koncepciji, ELEMENTS festivali i eventi, trajaće minimalno osam časova i podrazumevaće celovečernji spektakl od jednog do više festivalskih dana.
Prvi u nizu ELEMENTS festivala “End of the World and the New beginning” odrzaće se 21.12.2012. u Kombank Areni, uoči predskazanja kraja sveta i civilazacije u kojoj živimo od strane drevnih naroda Maja, koji većina gradova u Evropi dočekuje upravo na sličan način. Ovaj događaj organizator opisuje kao “najveću diskoteku u Evropi”. Biće to ujedno i najveći od tri Elements festivala koji će se održati narednih meseci na teritoriji Srbije i Crne Gore. Specifičnost ovog spektakla ogleda se u senzacionalnoj audio vizuelnoj produkciji koju SKYMUSIC priprema za ovu priliku. Osim same tehničke superiornosti, osnovu čini kreativni koncept zasnovan na programiranju audio-vizuelnih efekata sinhronizovanih sa muzikom pre samog događaja, te se kontrola neće obavljati manualno na samom događaju kako je to inače praksa, već će publika imati priliku da se oseća kao u ogromnom bioskopu, jer će svaki i najmanji detalj biti pre-programiran unapred. Za ovu priliku SKYMUSIC će Arenu opremiti sa više od 1000 rasvetnih tela, uključujući i 30 lasera kao i mnogim specijalnim efektima. Ozvučenje će biti po prvi put u istoriji Arene postavljeno sa sve četiri strane arene i zvuk će biti u pojedinim momentima puštan u kvadrofonom modu odnostno umesto dva kanala (stereo), Arena će biti ozvučena sa četiri (kvadrofonija). Pored zvučne i rasvetne tehnologije, veliki vizuelni doživljaj obećava i oko 500m2 LED ekrana najnovije generacije kao i, specijalno za ovu priliku urađen, video mapping scenografije, projektorima visoke snage.

Kao poseban, možda i najupečatljiviji element ovog spektakla, SKYMUSIC je za ovu priliku obezbedio veličanstvenu scenografiju u vidu krila širine 50m kao i najrazličitijih elemenata holandske kompanije “Air Works” koja je zadužena za scenografiju najvećih svetskih događaja poput otvaranja Olimpijade u Londonu, Lansiranja valute Euro, Sensation-a i drugih najrazličitijih događaja.
Izvođači koji predstavljaju Line-up festivala su Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie i “gost iznenadjenja”.
Kako je kompleksnost ovog audio vizuelnog spektakla zahtevala zaista dug i precizan rad na osmišljanju svakog i najmanjeg dela, svi izvođači su imali kontinuiranu saradnju sa tehničkim timom SKYMUSIC-a kako bi se repertoar adaptirao i uskladio sa tehničkim i režijskim konceptom događaja. Sa umetničke strane, za razliku od velikog dela događaja ove vrste, organizator se odlučio da dve trećine muzičkog programa bude praćeno pevanjem uživo. Za to su se pobrinuli fenomenalna Tara McCdonald (David Guetta, Armand Van Helden, Afro Jack…), Mitch Crown koji će ujedno biti i MC celog eventa, sjajna Bojana Stamenov i drugi.
Sam prostor unutar Arene biće za ovu priliku posebno adaptiran da po svemu podseća na jedan ogroman klub sa svim pripadajućim elementima. Dance Floor biće podeljen u tri zone: Earth front, Earth back i Fire (fun pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja čak i parter Arene biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima.
VIP zonu najvećeg kluba u Evropi, činiće specijalno napravljene platforme sa severne (Water North), južne (Water South) i zapadne strane na kojoj će se nalaziti Gentlemens Choice Super-Vip platforma. Ime Gentelemens Choice je na našim prostorima već široko poznato po internet portalima koji se bave odabirom 25 najlepših devojaka u konkurenciji više hiljada prijavljenih lepotica iz celog regiona ex-Yu. Ovaj FB profili i istoimeni sajt zaokupirao je pažnju miliona posetilaca i više stotina hiljana fun-ova, a upravo 150 najlepših devojaka Gentelemens Choice-a, biće specijalni gosti na ovoj istoimenoj platform, te će samo najugledniji gosti imati priliku biti u društvu “naj od naj”. Ekskluzivna saradnja ELEMENTS festivala i Gentlemens Choice-a najavljena je i na budućim događajima.
Cene karata za ovaj događaj su, moglo bi se reći, zaista simbolične te višestruko niže u odnosu na slične događaje ovog tipa i iznose 1490, 1990 i 2490 za Dance Floor, 3490, 3990 za Vip platforme i 4990 dinara za Gentlemens Choice Super Vip.
Karte se mogu naći u prodaju na svim prodajnim mestima Eventima, Kombank Arene i Skymusic-a.
Rezervacije stolova mogu se izvršiti isključivo na telefon 063/324-283 ili preko oficijalnih Elements portala www.elementsfestivals.com ili www.facebook.com/elementsfestivals.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Bojana Stamenov

Pročitajte još

Najnovije vesti