Megan Foks započela promociju filma "This is 40"

Megan Foks započela promociju filma "This is 40"

Autor: | 07/12/2012

0

Teško je zamisliti da se Megan Foks pre samo dva meseca porodila. Graciozna glumica očigledno nije imala problema da vrati svoju staru liniju, što je ove nedelje i dokazala na jednom foto snimanju u Los Anđelesu. Prelepa haljina boje mente istakla je njene obline, a nasmejana Megan bila je sraćna što ponovo pozira fotografima. Ovo foto-snimanje Megan je iskoristila i za promociju svog novog filma „This is 40“.

Megan i njen suprug Brajan Ostin Grin su u septembru postali roditelji dečaka Noe Šenona. Par je ovu radosnu vest još neko vreme držao u tajnosti, ali samo do narednog meseca.
- Imali smo priliku da provedemo nekoliko mirnih nedelja kod kuće, ali volela bih nešto da objavim, pre nego što to urade drugi - napisala je 26-godišnja Megan na svojoj Fejsbuk stranici i dodala:
- 27. Septembra sam rodila sina Nou Šenona Grina. Zdrav je, srećan i savršen.

Par koji se 2010. venčao u intimnoj ceremoniji uz zalazak sunca, vest o trudnoći je objavio u junu. Noa je mlađi brat Ostinovog deset godina starijeg sina Kasiusa, iz ljubavne veze sa Vanesom Marsil.

- Presrećni smo što imamo priliku da objavimo da smo postali roditelji ovog prelepog detenceta i zahvalna sam bogu što mi je pružio priliku da spoznam ovu neograničenu, bezuslovnu ljubav - napisala je tada Megan i dodala:
- Zahvaljujem se svima na čestitkama, lepim željama i porukama podrške. Neka bog bogato blagoslovi vas i vaše porodice.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti