Lazar Sakan: Ljubav prema muzici nasledio sam od oca

Lazar Sakan: Ljubav prema muzici nasledio sam od oca

Autor: | 16/12/2012

0


Voditelj Lazar Sakan, sin legende marketinga Dragana Sakana, već godinama sa bratom uspešno vodi agenciju "New Moment".
Lazar otkriva kako već duže vrem uporno vežba sviranje bas gitare, a da mu je ljubav prema tom instrumentu preneo otac.
- Moj otac je voleo da svira bas. Kada sam bio klinac on mi je pokazao kako se svira. Nisam bio naročiro uporan u tome, ali posle njegove smrti počeo sam ponovo intenzivno da vežbam. sada već sviram dovoljno dobro da bih mogao da radim sa nekim mladim bendom - rekao nam je Lazar.
Pored rada u agenciji Lazar se oprobao kao manekena, a zadnje tri godine vodi emisiju "Jelen top 10". Nedvano je uradio produkciju za novi spot benda "Kanda, Kodža i Nebojša".
- Veoma sam ponosan na top što sam producirao novi spot kultnog benda “Kanda Kodža i Nebojša”. To mi je jedan od omiljenih bendova iz rane mladosti. Voleo bih da bendovi kao što je njihov, ponovo uzdrmaju našu muziču scenu. Rokenrol muzika je na žalost već godinama u nekoj vrsti izolacije. Radim emisiju “Jelen top 10”, koja se emituje na javnom servisu. Imam baš puno posla oko te emisije, jer želim da prilozi budu što atraktivniji. Ulažem puno energije u povratak kvalitetnog rokenrola u Srbiju. Mislim da je to u ovom trenutku mesijanski posao. Sreća je da postoji ogoman broj mladih alternativnih bendova koji dobro sviraju, oni vraćaju veru da dolaze bolji dani za rok muziku - rekao nam je Lazar Sakan.

Izvor: Blic
Foto: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dragan Sakan