Holivudske zvezde proslavile Božić (Foto)

Holivudske zvezde proslavile Božić (Foto)

Autor: | 26/12/2012

0

Brojne holivudske zvezde proslavile su Božić sa svojim porodicama, a fotografije praznične idile podelili su sa fanovima na društvenim mrežama. Kristina Agilera slikala se sa sinom u snegu, Majli Sajrus u kostimu leoparda ispred jelke, dok su Hju Hefner i Kristal Haris pozirali okruženi plišanim igračkama.
Kristina Agilera postavila je na Tviteru svoju sliku sa sinom Maksom u snegu, dok se iza njih vide saonice koje vuku konji.

Osnivač "Plejboja" Hju Hefner i njegova verenica Kristal Haris pozirali su sa plišanim igračkama i poželeli svima srećne praznike iz "Plejboj" vile.

Majli Sajrus rešila je da se za Božić dobro zabavi, pa se maskirala u leoparda i sa mlađom sestrom otvarala poklone ispod jelke.

Pevačica grupe "Black Eyed Peas" Fergi i njen suprug Džoš Duhamel želeli su da budu originalni i duhoviti pa su napravili božićnu čestitku kao šaljivu fotomontažu i na retro čestitku postavili samo svoje glave.

Zvezda serije "Kako sam upoznao vašu mamu" Nil Patrik Haris otkrio je da je proveo ceo dan pripremajući svečanu trpezu i poklone za svoje blizance, da bi ustanovio da njegovog sina Gideona mnogo više zanima obična metla od poklona.

Stilistkinja poznatih i dizajnerka Rejčel Zoe nije ljubiteljka zimskih temperatura, te je poslala Tviter čestitku sa karipskog ostrva Sent Bart.

Glumica Olivija Mun pokazala je svoju džinovsku božićnu čestitku u kojoj su sadržane sve lepe želje za narednu godinu.

Ešli Tizdejl poslala je fotografiju iz pravog zimskog ambijenata uz toplu čokoladu i vunenu kapu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin