Orlando Blum i Miranda Ker proslavili Božić u Los Anđelesu

Orlando Blum i Miranda Ker proslavili Božić u Los Anđelesu

Autor: | 27/12/2012

0

Orlando Blum i Miranda Ker delovali su srećnije nego ikada, dok su sa sinom Flinom napuštali kuću svog prijatelja. Njih dvoje nedeljama nisu viđeni zajedno, a pojavile su se i glasine da im je brak u krizi. Ta nagađanja izgledaju malo verovatna, nakon što je čitava porodica snimljena u odličnom raspoloženju. Trio je bio u poseti kod zajedničkog prijatelja, a nakon što se druženje završilo supružnici zagrljeni prošetali prohladnim ulicama Los Anđelesa.

Miranda je u naručju nosila Flina, a ponosni otac ih je zaštitnički oboje obgrlio. Miranda je bila odevena u uske svetle farmerice i džemper u boji senfa, a na glavi je nosila elegantni braon šešir. Orlando je za tu priliku odenuo tamne pantalone i crnu jaknu, a povremeno je i on u naručju nosio Flina. Poznata Australijanka je na dan Božića preko svog Tviter profila objavila nekoliko kulinarskih tajni. Miranda je postavila fotografiju svog kolača sa šlagom i ribizlama i napisala:
- Ovaj ukusni delikates je za Božić bio apsolutni hit u našem domu!

Ranije ovog meseca u javnosti su se pojavile glasine kako je ovaj zgodni bračni par pred razvodom. Američki magazin o poznatima „In Touch“ je objavio sledeće:

- Njih dvoje trenutno žive odvojeno i dogovaraju se šta će dalje da rade.
Orlandova majka Sonja insistirala je da je između Mirande i njenog sina sve u najboljem redu i da su „veoma srećni“.

Jedan od izvora bliskih paru takođe je podržao ove žestoke demante Orlandove majke.
- Sve te glasine su apsolutno netačne! Njih troje će praznike provesti zajedno sa Orlandovom porodicom. Blum i Miranda su imali puno obaveza na suprotnim stranama sveta i ovo će biti idealna prilika da neko vreme provedu zajedno.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin