Nina Badrić: Ovo nije bila moja godina

Nina Badrić: Ovo nije bila moja godina

Autor: | 28/12/2012

0

Iako je godina odlično započela kada je saznala da će predstavljati Hrvatsku na prestižnom takmičenju Evrosong u Bakuu, Ninu Badrić kao da je u 2012. godini poterao neki maler.
Definitivno će je pamtiti po neuspesima kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Kada je odlučeno da će upravo ona predstavljati svoju državu na evropskom muzičkom takičenju, sa pesmom "Nebo" za koju je napisala i muziku i tekst, pevačica je iznenada ostala bez glasa.
- Nakon što sam izabrana, dogodila se jedna užasna stvar - operacija glasnih žica. To je užasna stvar za jednog muzičara, to je kao da ideš skijati. a noge su ti slomljene. Ja sam to prepisalal umoru i velikim obaveza koje sam imala prošle godine i tokom kariejre. Glas mi nije bio onakak kakav sam znala da je bio, shatila sam da dobijam minimum minimuma sa velikim naporom - izjavila je tada Nina, koja je verovala u uspeh svoje pesme.
- Ne znam kako ću proći, ali ako budem poslednja onda sorry, ukinite izbor za Eurosong - poručila je Nina uoči nastupa na Dori. Nakon druge probe na pozornici u Bakuu, Badrićeva je shvatila da publika neće moći osetiti emocije u njenoj pesmi i otkrila da se bori sa tehnikom iz petnih žila. Nina ipak nije uspela da se izbori za ulazak u finale u drugoj polufinalnoj večeri.
- Moja lična satisfakcija je u tome što su svi muzičari večeras bili tužni što nisam sa njima u finalu. Švedska, Portugal, Bosna i mnogi drugi su večeras bili nesrećni što sam ispala. Zahvalna sam Bogu na ovome iskustvu, a beskrajno hvala svim ljudima koji su me nosili sve ove dane rečenicom 'Nina se voli, nebo se moli - obratila se Nina medijima nakon što je Hrvatska završila sa učešćem na Eurosongu.
- Ako bilo koga veseli sad u ovom trenutku reci nešto ružno za mene neka kaže. Prihvatam svačije mišljenje. Ja znam ko sam i šta sam. Mislim da je jedino ružno biti deo jednog tima i odreći se ljudi sa kojima si radio. Ja to nikada ne bih tako napravila, stala bih iza osobe uvek i u svemu - izjavila je Badrićeva aludirajući na kritike koje je dobila od saradnika nakon lošeg plasmana.
Tu se ne zavrašpava loš period u ovoj godini. Samo četiri meseca nakon povratka i Bakua, počeo je da se obrušava i Ninin ljubavni život. Ona je nakon šest godina braka predala papire za ravod od tadašnjeg supruga Bernarda Krasnića. Ovaj par je u septembru doneo konačnu odluku o prekidu njihove ljubavi, iako se u medijima o tome već neko vreme nagađalo. Više puta su pokušavali da daju šansu svojoj ljubavi, pre tri godine se pominjao razvod ali je ipak usledilo pomirenje. Sada je na to ipak stavljena tačka.
- Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem sebi ne možemo prebacivati da nismo preduzelii sve kako bi naš brak opstao - zaključila je Nina. Par je bio zajedno 11 godina, a tajno su se venčali 2006. godine samo u prisustvu kumova u jednoj zagrebačkoj crkvi.
- Ništa ne boli više nego kad te razočara osoba za koju si mislio da te nikada neće povrediti - napisala je Nina u novembru na Tviteru. Prijateljima i obožavateljima poručila je da ljubav boli te kako se samo hrabri usuđuju voleti.
Badrićevoj su teško pale i spekulacije u medijima da je za njen razvod kriva navodna ljubavna romansa koju je otpočela sa srpskim voditeljem Ivanom Ivanovićem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još

Najnovije vesti