Katarina Živković: Marijan Rističević je zaslužio da pobedi na Farmi

Katarina Živković: Marijan Rističević je zaslužio da pobedi na Farmi

Autor: | 03/01/2011

0

Našminkana lenjivica, štrokavica, otimačica muževa, Julija, farmerka kojoj je Baki "digao noge iza sena", kako su farmeri i gledaoci nazivali Katarinu Živković, postala je prva pobednica "Farme“, pišu Večernje novosti.
- U šoku sam, ali nikada se lepše nisam osećala. Nisam verovala da ću pobediti. Mislila sam da ću ispasti u superfinalu, odnosno da će Marijan pobediti Ekrema. Međutim, dogodilo se čudo - priznaje pobednica "Farme 3", koja će veći deo novca potrošiti na snimanje albuma.
Povodom brojnih komentara da nije zaslužila nagradu, Katarina kaže:
- Iskreno, Marijan je zaslužio da pobedi jer se najviše zalagao na farmi. Radio je non-stop, a ja manje-više. Ne znam kako je to prezentovano publici. Što se tiče glasina da je takmičenje namešteno i da mi je Saša Popović omogućio pobedu, stvarno ne znam odakle ljudima te informacije... Neka me svi pljuju, ja ću se braniti ćutanjem.
Kada je reč o odnosu sa Banetom, kome je priznala da je zaljubljena u njega, mlada pevačica kaže:


- Dogovorili smo se da budemo ortaci! Kada se budemo videli, razgovaraćemo o svemu i videti gde će nas život odvesti.
Najavu Zorane Pavić da će je tužiti zbog izjave da je masturbirala, jer ne postoji snimak koji bi to potvrdio, Katarina komentariše rečima:
- Izvinjavam se što sam to videla. Ne znam zašto je Zorana ljuta na mene. Svi smo bili igrači i takmičili se za nagradu. Oni koji pričaju loše o meni, verovatno su smatrali da će pobediti. Nisam ljuta. Mogu da budem ljuta samo na prijatelje, ako me iznevere. Niko me nije razočarao rečima ili postupcima, jer svako je ušao na farmu sa nekim svojim ciljem.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin