Pobednik "Survivor"-a Andrej Maričić kaže da je verovao u glasove svog plemena

Pobednik "Survivor"-a Andrej Maričić kaže da je verovao u glasove svog plemena

Autor: | 08/01/2011

0
Andrej: Ljudi, čudak je pobedio!
Voditelj Vladimir Vlajković, alias Andrej Maričić, pobednik je prvog „Survivora VIP“ i vlasnik 50.000 evra, za „Alo!“ je rekao da su ga smatrali čudakom, ali da je bio i jedini takmičar koji nije imao taktiku već samo ljubav i privrženost prema svom plemenu.
- Moje ponašanje je mnogima bilo čudno, kao na primer kada sam predlagao da nam daju bajs da pravimo struju. Imao sam momente kada sam gađao kokos ili kada sam išao u šumu da pravim koš, a sve to sam radio da mi ne bi bilo dosadno. Možda su me smatrali čudakom, ali ja sam takav. Nisam tip koji će po ceo dan da leži na plaži i gleda u vodu. Možda sam zato i pobedio, a posebno mi je drago što sam čak i od „Bahandija“ dobio priznanje da nikada nisam spletkario - kaže Andrej i ističe da je bio siguran da će dobiti svih sedam glasova od svojih saplemenika.

- Verovao sam u svoje pleme i znao sam da će glasati za mene, na taj način smo pokazali da smo bili kompaktni. Drago mi je da je i Knez glasao za mene, iznenadio me je poprilično, budući da je iz suparničkog plemena. To je znak da ako igraš na pravi način nema veze kom plemenu pripadaš. U „Survivoru“ ti se toliko izoštre sva čula i posle toga možeš da čitaš ljude, tako da sam znao kako će moje pleme glasati i računao sam na svih sedmoro u velikom veću - raspoloženo je izjavio voditelj, koji tvrdi da mu je najveći konkurent bio makedonski reper Toni Zen.
- Najveći konkurent mi je naravno bio Toni jer je fizički bio najjači. Njegova je stvar što je bio povučen, ali u suštini je bio odličan takmičar. Međutim, svako od njih troje je zaslužilo da dođe do finala, Goca je više bila za priču, dok je Kaća bila veliki borac. Kada bi morala žena da pobedi, to bi definitivno trebalo da bude Kaća - tvrdi Maričić i dodaje da je najviše konfliktnih momenata imao sa Jelenom Mrkić.
- Mi smo se svakog dana svađali i mirili i to je moralo tako da bude. Na kraju „Survivora“ svi smo se dogovorili da nema ljutnje i „ko se naljuti, ćelava mu keva“- završio je razgovor za „Alo!“ Andrej Maričić.
Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin