Majkl Džekson je bio ćelav!

Majkl Džekson je bio ćelav!

Autor: | 16/01/2011

0

Na nedavno održanom saslušanju doktora Konrada Mareja u Los Anđelesu, optuženog za smrt Majkla Džeksona, na površinu su isplivali mnogi detalji iz života kralja pop muzike, o kojima se do sada samo spekulisalo.
Otkriveno je da je superstar tokom spavanja obavezno nosio hiruršku kapu i da je polako postajao ćelav. To je potvrdio i lekar hitne pomoći koji je došao po pozivu u njegovu vilu, rekavši da je pevač imao retku kosu i da je nosio periku. Na autopsiji je konačno potvrđeno da je Džeko ipak bolovao od vitiliga, čime su u vodu pale priče o operaciji promene boje kože. U objašnjenju doktora svedoka ističe se da je pevač bio primoran da svakodnevno koristi velike količine kreme za izbeljivanje kože, jer je to bio jedini način da prikrije fleke nastale depigmentacijom.
Bilo je reči i o leku „propofolu“ i tome zašto je pevač za spavanje koristio lek za smirenje. Marejev advokat je svog klijenta odbranio rekavši da je „propofol samo pomagao Džeksonu da utone u san“, zbog čega mu je isključivo bio prepisan. Međutim, čulo se i da je Džekson ovaj lek „pio kao mleko“, čime je nagoveštena i potencijalna zavisnost. Majklovi prijatelji i poznanici, svedoci na saslušanju, složili su se da je bio dobar otac, koji je u svakom trenutku brinuo za svoje troje dece, trudeći se da im pruži normalan život, pišu Novosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: majkl džekson