Goran Karan 8. marta peva Beograđankama

Goran Karan 8. marta peva Beograđankama

Autor: | 01/02/2011

0

Čuveni dalmatinski tenor Goran Karan ulepšaće Dan žena svojim beogradskim obožavateljkama koncertom “Ute san se zajubija”. Na koncertu će moći da se čuju njegovi hitovi “Lipa si lipa”, “Vagabundo”, “Ostani”, “Ne šalji lađe”, “Ružo moja bila”, Goran je odlučio da koncert nazove “Ute san se zajubija” jer je to, prema njegovim rečima, jedna od najlepših dalmatinskih izvornih pesama.
- Pokušaćemo je čak izvesti na jedan način. To je pesma koja može ići i a kapela, tako da će se nešto dogoditi u tom smislu - rekao je Karan na jučerašnjoj konferenciji.
Pored toga, “Romanca pod zvizdama” je naziv koncertnog DVD-a i kompakt-diska koji će uskoro izaći za zagrebački “Kroacija rekords”. Materijal je snimljen uživo na njegovom nastupu u Splitu.
Gorana Karan očekuje i jedan zanimljiv nastup pre koncerta u Sava centru. Naime, on će pevati u Muzeju grada Zagreba na proslavi kineske nove godine.
- Iz društva hrvatsko-kineskog prijateljstva to organizuju, a ja sam spremio refren “Ostani” na kineskom. Moj sin Roko govori kineski, pa mi je napisao nešto. Ne znam napamet, moraću držati notes u ruci. Biće smešno - najavljuje Karan.
Organizator koncerta u „Sava centru“ je “Blue Sound”, a cene ulaznica su 1.800, 2.000, 2.200, 2.400 dinara, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goran karan