Holivudske zvezde koje nisu završile ni srednju školu

Holivudske zvezde koje nisu završile ni srednju školu

Autor: | 07/02/2011

0

Ako ste se pitali šta povezuje Demi Mur, Hilari Svonk i Paris Hilton, osim to što su lepe, bogate i poznate, odgovor bi vas mogao donekle iznenaditi jer ni jedna od ovih zvezda nema završenu srednju školu. Obrazovanje u ovom smislu nije dovršio veliki broj holivudskih zvezda, muzičara i drigih slavnih ličnosti, ali ih to nije sprečilo da se proslave, mada nevoljno pričaju o razlozima zbog kojih su napustili školu.
Paris Hilton, bogata naslednica hotelskog lanca "Hilton" napustila je srednju školu pod velom misterije, jer se šuškalo da je izbačena iz škole i to zbog opijanja, sa kojim je kako je poznato nastavila i kasnije. Međutim, ona je od svog imena stvorila brend koji joj svake godine donosi milione dolara, piše Blic.

Oskarovka Hilari Svonk takođe je izbačena iz srednje škole zbog sukoba sa autoritetima, pričanja na času i nepoštovanja nastave.
- Nisam ponosna na to što sam odustala od srednje škole. Nisam ponosna na to, ali tako je. Mislim da je škola jako, jako važna - izjavila je glumica kasnije.

Mačo men i čest junak akcionih filmova Mark Valberg rešio je da se u 39. godini života vrati u srednjoškolsku klupu iz koje je davno pobegao i tako svojoj deci pruži primer da je škola važna.

Demi Mur i Majkl Džej Foks napustili su srednju školu zbog glume, a diplomu nema ni poznati komičar Džim Keri. On je od škole odustao već sa 12 godina zbog loše finansijske situacije u porodici, te je bio prinuđen da se zaposli i tako pomogne kućni budžet.  Pevačica Avril Lavinj odustala je od školovanja čim je potpisala prvi ugovor za ploču, a Kristinu Agileru je iz škole ispisala majka, jer su druga deca navodno bila previše ljubomorna na njen uspeh.

Na spisku nesvršenih srednjoškolaca još se nalaze i Kevin Bejkon, Dru Barimur, Šon Bin, te teniska zvezda Boris Beker, kao i Čarli Čaplin, ali i slavna spisateljica Džejn Ostin, koja nije stigla da završi ni osnovnu školu, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Demi Mur