Zlata Petrović: Knjiga Jasmine Ane će biti prva koju čitam posle osnovne škole?!?

Zlata Petrović: Knjiga Jasmine Ane će biti prva koju čitam posle osnovne škole?!?

Autor: | 11/02/2011

0

Na nedavnoj promociji nove knjige spisateljice Jasmine Ane, pojavila se i njena bivša “cimerka” sa farme Zlata Petrović. Folk pevačica je rešila da ispoštuje Jasminu, a možda i da pročita njenu novu knjigu.
- Nisam pročitala knjigu, ali obećavam da ću to uskoro uraditi! -
odmah se opravdala Zlata i otkrila pri tome vrlo bitnu činjenicu: - To će biti prva knjiga koju čitam posle osnovne škole - rekla je Zlata kojoj se koktel dopao, pa je iskoristila trenutak i da 'kaže koju' o najnovijim rijaliti programima:


- Lepo je što je Jasmina ovo priredila. Što se mene tiče, ja sam u dobrim odnosima sa svim farmerima. Mada, ne dopadaju mi se ovi novi rijalitiji, sve iste face po njima i malo su dosadni da vam kažem pošteno.
Bilo je teško odoleti i ne upitati Zlatu da li bi se ponovo prijavila za učešće u nekom od njih:  - Nemam razloga da se pojavim u nekom novom. Ako se nisam pokazala za 77 dana na 'Farmi', teško da ću to učiniti sada - Bila je iskrena Zlata napomenuvši da je pitanje braka za nju, skoro pa 'zaboravljena stvar': - Nemam nameru da se ponovo udajem, ali to se i onako nikada ne planira, tako da se nikada ne zna!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zlata petrovic

Pročitajte još

Najnovije vesti