Otac Majli Sajrus priznao: "Hana Montana" nam je uništila porodicu

Otac Majli Sajrus priznao: "Hana Montana" nam je uništila porodicu

Autor: | 16/02/2011

0

Mladoj američkoj pevačici i glumici Majli Sajrus, serija „Hana Montana“ uništila je porodicu, a zbog sve učestalijeg neprimerenog ponašanja, otac mlade zvezde odbio je da prisustvuje proslavi njenog 18. rođendana. Hana Montana, jedna od najboljih američkih tinejdžerskih serija, koja govori o dvostrukom životu devojke, koja danju ide u školu i živi kao sve njene vršnjakinje, a noću se pretvara u slavnu pop pevačicu, definitivno je dosta uticala na životni put glavne glumice Majli Sajrus.

Razočaran lošim ponašanjem svoje ćerke, Bili Rej Sajrus je izjavio da je serija Hana Montana uništila njegovu porodicu, izazvala razvod braka, zbog čega se Majli otela kontroli u ponašanju. U intervjuu za magazin "GQ", Sajrus je rekao da je zbog ponašanja svoje ćerke odbio da dođe na njeno rođendansko slavlje, kada je u decembru punila 18 godina. Sajrus je rekao da je za njega pogrešno da ćerka slavi rođendan u baru, a na jednom video-snimku s te proslave, Majli je prikazana kako puši.
Zgrožen time, on je uporedio njen put sa zvezdama koje su tragično završile život, kao što su Kurt Kobejn, Ana Nikol Smit i Majkl Džekson. Majli Sajrus je objavila tri studijska albuma, a status tinejdžerske zvezde stekla je ulogom u TV seriji Hana Montana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: majli sajrus