Pijna Kejt Mos kupila posla seksi šopa!

Pijna Kejt Mos kupila posla seksi šopa!

Autor: | 17/02/2011

0

Popularna manekenka zatečena je nedavno kako se ludo zabavlja kupujući seksi "igračke" u jednoj radnji u Sohou. Ova priča bi bila daleko više interesantnija kada bi umesto Kejt akter bio bilo ko drugi, jer na Kejt smo nekako već "navikli"u ovakvim izdanjima, prenosi sajt Newsoftheworld. Kejt koja je bila u vidno alkoholisanom stanju, tom prilikom kupila čak devet "igračkica" za odrasle, a za svo to vreme koje je provela u prodavnici "snova", čak dva puta se zateturala i pala. Ali je to nije omelo da nas sav glas uzvikne, nekoliko puta: "Pijana sam, napaljena, i u seksi šopu sam!"

Jedan od očevidaca ove posete manekenke, izjavio je medijima: - Ona je bila veoma pijana, nekoliko puta je kolabirala i ustajala. Zatim je počela da se igra sa velikom crnom, seksi igračkom, kojom je skrivala i deo lica kada su pokušali da je slikaju...a onda se "oslobodila" i počela da simulira oralni seks sa njom.
Obično bi pomisao na neki supermodel u seksi šopu bila jeko uzbudljiva, ali sa Kejt to baš i nije slučaj, složili su se očevici događaja. Pravi razlog zašto je Kejt kupovala "igračkice"za kućnu upotrebu, verovatno leži u tome što niko ne želi da spava sa vrećom kostiju i kože, kakva je Kejt Mos, dodali su oni.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kejt mos