Dušan Kecman krajem marta postaje tata!

Dušan Kecman krajem marta postaje tata!

Autor: | 26/02/2011

0

Dušan Kecman će krajem marta postati tata! Njegova supruga Andrea u tom periodu trebalo bi da se porodi i na svet donese sina!
- Istina je, postaćemo roditelji. Glupo je da krijem kada se sve vidi. Sada već znamo i pol deteta jer je Andrea u poodmaklom stadijumu trudnoće. Biće sin! Malo je reći da sam srećan i da jedva čekam da postanemo roditelji! -
rekao je sjajni košarkaš Partizana.

Andrea
je svog supruga bodrila u „Areni“ na meču sa Realom iz Madrida iz prvog reda i nije skrivala stomak. Iznervirao ju je poraz od kraljevskog kluba, ali je ubrzo vratila osmeh na lice i u društvu prijateljice napustila dvoranu. Dušan i Andrea venčali su se 2008. godine u crkvi svete Petke na Kalemegdanu. Supruga fantastičnog košarkaša bila je uz njega i u Atini, gde je igrao jednu sezonu za Panatinaikos, pa su se prošle godine zajedno vratili u Beograd. Ovo će bračnom paru biti prvo dete. U međuvremenu, Dule je zajedno sa saigračima doživeo novi poraz u Evroligi. Uspešniji je bio Real Madrid, pa tako crno-beli takmičenje u Top 16 fazi završavaju bez trijumfa na domaćem terenu.
- Kako smo igrali u prvom delu utakmice, dobro je da nismo doživeli katastrofu, a mogli smo. Nažalost, nemamo pobedu u Top 16 fazi, ali pred nama su novi izazovi. Moramo da nastavimo da pobeđujemo u Jadranskoj ligi jer želimo što bolju poziciju pred fajnal for, a posle nas čeka i domaća liga. Svi će želeti da nas svrgnu sa trona, na nama je da to ne dozvolimo!
- jasan je Dušan Kecman, prenosi Alo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dusan kecman

Pročitajte još