Ana Ivanović: Pokušavam da kupim "ajped 2"

Ana Ivanović: Pokušavam da kupim "ajped 2"

Autor: | 15/03/2011

0

Srpska teniserka Ana Ivanović uživa na teniskom turniru u Indijan Velsu, a prija joj sve od klime preko restorana i zanimljivih ljudi koje svakodnevno sreće.
- Ovo mi je jedan od omiljenih turnira i stvarno uživam ovde. Sve mi odgovara, vreme le lepo, toplo, hotel je blizu terena, pa mogu da vežbam uvek. Dopada mi se i to što mogu da odradim trening ujutru, a onda po podne da uživam pored bazena ili u nekom od barova - otkrila je Ivanovićeva u jednom intervjuu američkim medijima. Na pitanje da li ima vremena za šoping Ana je istakla da još uvek nije imala vremna da se sasvim posveti istraživanju okolnih radnji, ali da je bila u potrazi za novim "ajpedom". U jednom trenutku dok je razgovarala sa novinarima pored nje je prošla grupa devojaka koje su je pozdravile na srpskom.
- Potpuno sam iznenađena koliko Srba ima ovde u Indijan Velsu. Pre neki dan dok sam šetala sa trenerom svaka druga osoba koju sam pozdravila govorila je srpski, na šta me je moj trener samo zbunjeno pogledao, ali ja sam oduševljena - istakla je Ana, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović

Najnovije vesti