Godišnjica smrti Ksenije Pajčin

Godišnjica smrti Ksenije Pajčin

Autor: | 16/03/2011

0

Na Novom groblju u Beogradu danas će biti obeležena godišnjica smrti tragično preminule pop pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta prošle godine ubio dečko Filip Kapisoda, a zatim i sebi oduzeo život.
Na pomenu će se okupiti pevačicini najbliži, majka Ljubica Kostić, baka, otac i Ksenijin prijatelj i stilista Bane Dević, koji je za "Novosti" otkrio da priprema neku vrstu dokumentarca o jednoj od najlepših Srpkinja.
- Reč je o multimediju koji će biti sastavljen od Ksenijinih spotova, koncerata, gostovanja u emisijama, fotografija i do sada neviđenih snimaka iz svakodnevnih situacija - kazao je Dević.
- Na DVD-u, koji bi trebalo da se pojavi do leta, naći će se i dve pesme koje Ksenija nije stigla da otpeva. Još nismo odlučili koju ćemo pevačicu angažovati da ih otpeva, ali svakako ćemo izabrati onu koja ima Ksenijinu energiju.

U proteklih godinu dana u tabloidima su se pojavljivali tekstovi o pogibiji Pajčinove koji su se graničili sa zonom sumraka, a poslednji u nizu je ispovest zaboravljene folkerke Saške Karan, Ksenijine komšinice, koja tvrdi da je pop pevačica živela u ukletoj zgradi.
- Svaki izmišljeni napis za Ksenijinu porodicu je kao dodavanje soli na ranu, koja nikada neće zarasti. Neki novinari nemaju granicu kada pišu gluposti koje nemaju veze s mozgom. Najavljivali su da ćemo otvoriti i muzej Ksenijinih stvari, a niko sa mnom nije kontaktirao da proveri tu dezinformaciju. Ksenija nije to zaslužila jer je svima izlazila u susret. Ako ne mogu nešto lepo da napišu, neka je bar puste da počiva u miru - poručuje Dević.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti