Nemanja Vidić, fudbaler koji ima najbolju ženu na svetu!

Nemanja Vidić, fudbaler koji ima najbolju ženu na svetu!

Autor: | 28/03/2011

0
Supruga defanzivca Srbije Nemanje Vidića Ana Ivanović proglašena je za najpoželjniju „vagsicu“, po naški rečeno devojku ili ženu fudbalera, za proteklu nedelju, prema mišljenju čitalaca nekoliko engleskih tabloida!
Tako se supruga kapitena Mančester junajteda našla u društvu sa ranijim pobednicama Ebigejl Klensi (Piter Krauč), Malenom Kostom (Karles Pujol), Alenom Seredovom (Đanluiđi Bufon) i ostalim „lepšim polovinama“ igrača širom planete, od kojih će čitaoci u Velikoj Britaniji na kraju godine izabrati onu naj, naj, naj...

Inače, u tekstu koji prenosi britanski internet sajt Bezbivej stoji da je Nemanja verovatno jedan od najsrećnijih ljudi na planeti. Razlog za to Englezi vide u tome što je on kapiten jednog od najboljih klubova na svetu, stub odbrane dobre reprezentacije i što provodi život pored jedne od najlepših žena na planeti. Aludirajući na Vidićeve fajterske sposobnosti, Britanci na šaljiv način dodaju i to da nije previše pametno zagledati Anu, jer bi Nemanja mogao da se naljuti, a to bi izazvalo katastrofalne posledice po potencijalnog „voajera“. Vida i Ana su se venčali 17. jula 2006. godine, odmah pošto se reprezentacija Srbije i Crne Gore vratila sa Svetskog prvenstva u Nemačkoj, gde je tada naš nacionalni tim izgubio sve tri utakmice i završio takmičenje na poslednjem mestu u grupi.
Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nemanja vidic