Ceca Ražnatović snimila novi album!

Ceca Ražnatović snimila novi album!

11/05/2011

0

Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent, kaže da je uprkos sudskom procesu koji je bio u toku, Ceca Ražnatović stigla da otpeva novih devet pesama kojima će obradovati svoju publiku. Album u izdanju "Miligrama", za koji autor tvrdi da je najbolji u karijeri folk zvezde, rađen je u tajnosti i uspešno je završen pre nekoliko dana. Dok se poslednjih mesec dana spekulisalo da li je Ceca u kući ili u inostranstvu, ona je svakodnevno u studiju “Miligram” snimala nove pesme sa Aleksandrom Milićem s kojim sarađuje već 17 godina.
-Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pevali, već navijali iz sve snage - ispričao je za "Blic" Mili otkrivši jednu od najbolje čuvanih estradnih tajni o tome da je Ceca već otpevala svoje pesme koje će se pojaviti za tri nedelje.
- Ona iz poznatih razloga neće promovisati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umesto nje o njoj govoriće njene pesme - ističe Aleksandar Milić Mili i najavljuje pionirski poduhvat kada je reč o izdavaštvu u Srbiji. Naime, od 30. maja jedna po jedna nova Cecina pesma može se preuzeti (uz novčanu nadoknadu) sa sajta www.miligrammusic.com. Ceo album sa svih devet pesama moći će da se skine 17. juna, kada će se na kioscima u Srbiji pojaviti njen novi CD.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin