Ivana Selakov snimila spot za "Naše malo slavlje"

Ivana Selakov snimila spot za "Naše malo slavlje"

Autor: | 23/06/2011

0

Budući da joj je Slovenija prirasla srcu Ivana Selakov odlučila je da u prelepom ambijentu dvorca Mokrice, koji se nalazi sedam kilometara od termi Čatež, snimi spot za numeru „Naše malo slavlje“. Popularna pevačica se odlično provela u pratnji dečka Predraga i odabrane ekipe.
- Bilo mi je veliko zadovoljstvo jer smo pronašli ovako divno mesto za snimanje mog novog spota. Dvorac Mokrice nalazi se svega sedam kilometara od termi Čatež. Ambijent je savršen, a imali smo čast da budemo potpuno sami u ovom raskošnom kompleksu. Prvi put sam zaigrala golf i odlično sam se snašla - kaže za magazin „Hello!“ Ivana Selakov i objašnjava zašto nije pevala prateće vokale na poslednjem albumu Cece Ražnatović.
- Devojke iz moje škole su uvek, do sada, na Cecinim koncertima bile prateći vokali. Nažalost, na njenom poslednjem albumu celokupnu ekipu muzičara birao je Aleksandar Milić Mili. Budući da Cecin najnoviji album ima izražen rok zvuk, mislim da joj je na poslednjem albumu prateće vokale pevala Ivana Peters iz grupe „Negativ“ - istakla je Ivana Selakov koja će, osim nastupa, letnji odmor provesti na nekom od atraktivnih italijanskih letovališta.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin