Ana Sakić: Dvonedeljni odmor u Italiji

Ana Sakić: Dvonedeljni odmor u Italiji

Autor: | 15/07/2011

0

Glumica Ana Sakić, zvezda serije "Selo gori, a baba se češlja", pakuje kofere i u utorak odlazi na dvonedeljni odmor. Budući da obožava Italiju, kojoj se često vraća, Ana je odlučila da posle Apeninskog poluostrva upozna i ostrva te zemlje - Sardiniju i Siciliju.
- Idem kolima sa društvom na Sardiniju, a pošto je prođemo uzduž i popreko - odlazim kod drugarice na Siciliju. Obožavam Italiju, njihov temperament, kulturu, kuhinju i vino, tako da ću maksimalno uživati u tim stvarima. Osim turističkih avantura, iskoristiću priliku da se okupam - kaže glumica.
Pošto osunča zavodljivo telo i vrati se početkom avgusta u Beograd, Ana će prepakovati kofere i krenuti na Krf, gde treba da snimi katalog za nakit italijanskog biznismena Franka Tianegondu.
- Reč je o nakitu koji se prodaje u ekskluzivnim hotelima i na jahtama izvesnog grčkog biznismena, koji je došao na ideju da me angažuje kada je video moje slike u "Plejboju". Stalo mu je da taj nakit prezentuje glumica, pa je tako pao izbor na mene - kaže Ana za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin