Milica Njegomir promovisala novu kolekciju obuće

Milica Njegomir promovisala novu kolekciju obuće

Autor: | 23/07/2011

0

Milica Njegomir, kćerka pevačice Merime, sinoć je u jednom beogradskom baru priredila izložbu unikatnih tašni i nanula pod nazivom “Pick up your Mini Me“. Mlada dizajnerka kaže kako obožava cirkone, pa se njena nova sedma kolekcija upravo po tome razlikuje od prethodnih.
- Puno je cirkona i puno kamenčića, jer ove godine vidim da je to nešto što se traži i fura pa sam i ja odlučila da sledim taj trend - kaže Milica i kroz smeh dodaje kako zbog opšteg haosa u kući majka Merima jedva čeka da se završi promocija novih nanula i tašni.


- Zbog nove kolekcije, u kući je prava ludnica, kuckanje, lepljenje i lakovi na sve strane. Mami se dopadaju stvari, i ona uvek sebi odvoji bar po jedan par i letnje i zimske obuće - dodaje Milica, i kaže kako mama Merima bez obzira na svoje godine, i te kako voli “da šljašti“ i da se obuče mladalački.
- Mama baš voli da nosi jarke boje, kao i ja, i verovatno sam to od nje pokupila. Ona je plavuša, ima plave oči i sve joj stoji, a posebno voli crvenu boju - naglašava Milica.

Mlada dizajnerka se pohvalila kako su i naše javne ličnosti oduševljenje njenom obućom, a jedan od glavnih kupaca je i Nina Radulović, supruga Branislava Lečića.
- Nina obožava čizme koje ja pravim, i savršeno joj stoje. Pored nje moju obuću nose i Katarina Sotirović, pa onda Ana, takođe bivša pevačica “Koktel benda“, i još neke javne ličnosti - kaže Milica i dodaje kako nikada neće praviti mušku obuću, jer bi kako kaže, zbog “živih“ boja izgledala previše ženstveno.

Izvor i foto: Mladen Mitrić, Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti