Princ Albert i princeza Šarlin na "Balu ruža"

Princ Albert i princeza Šarlin na "Balu ruža"

Autor: | 07/08/2011

0

Tradicionalni bal Crvenog krsta, poznatiji kao „Bal ruža“, održan je u Monte Karlu. Domaćini, princ Albert Drugi i njegova supruga Šarlin, pokazali su da su glasine o njihovom lošem odnosu netačne, a specijalni gost bio je poznati muzičar Džo Koker, čiji je nastup završen spektakularnim vatrometom.

Jedan od najpompeznijih balova na jugu Evrope, svakako je i tradicionalni "Monaco Rose Ball", ili „Bal ruža", koji je održan u Monte Karlu u prisustvu velikog broja gostiju.

Domaćin princ Albert Drugi i njegova supruga Šarlin, ponovo su zasijali punim sjajem i glamurom, demantujući navode medija o navodnoj krizi u njihovom braku. Bal upriličen zahvaljujući Crvenom krstu, organizovan je 63. put, a da bi se našli u odabranom društvu, zvanice su morale da izdvoje po 1.000 evra za ulaznicu.

Pojavljivanje na svečanosti humanitarnog karaktera u ovom slučaju nije bila obaveza, već prevashodno čin poštovanja i velikog prijateljstva koje zvanice imaju prema kraljevskoj porodici malene kneževine.

Poznati muzičar Džo Koker, bio je jedan od onih koji nikako nisu želeli da propuste ovaj prestižni događaj. Počasni gost je svojim nastupom dobro zagrejao atmosferu i oduševio prisutne, a onda je usledio spektakularni vatromet.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti