Natalija i Sani Ibraimov kupili novi stan

Natalija i Sani Ibraimov kupili novi stan

Autor: | 11/08/2011

0

Bračnom paru Ibraimov ostvario se san, kupili su trosoban stan u kome će pored terase imati i normalnu spavaću sobu, a ne malu, improvizovanu, odsečenu od kuhinje u kojoj su do sada spavali.
 - Čekali smo, tražili i dočekali ono što smo hteli. Ne patimo mi za kućom i bazenom, bila nam je potrebna još jedna soba i to smo našli.
Kao rođeni Zemunci i Sani i Natalija nisu hteli da se odreknu starog kraja, a na ruku im je išlo što im se u neposrednom komšiluku ukazala prilika za novim stanom. Veći je svega deset kvadrata od prethodnog, ali je po strukturi trosoban.
- Sada smo na prvom spratu, konačno imamo i terasu - ne krije radost Sani kome je u starom stanu nedostajala prava spavaća soba: - Spavaća soba je sada prava, ona pre je bila za hitan slučaj.
U novom stanu na redu su fizički radovi, nakon “birokratskih”, kako reče Sani, komšije se ne bune zbog buke, dok Natalija jedva čeka da stignu na red njeni dizajnerski radovi.
- Natalija je odmah posle Farme završila album, spot i reklamu, a sada sređuje stan i mnogo se umorila. Zato nećemo praviti klasično useljenje, već pićence i večera za prijatelje - ispričao je Sani za "Pulsonline".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin