Švedska princeza Viktorija uskoro majka

Švedska princeza Viktorija uskoro majka

Autor: | 17/08/2011

0

Švedska princeza Viktorija je trudna i trebalo bi da se porodi u martu iduće godine, saopštio je danas kaljevski dvor okončavši tako višemesečna nagađanja kada će buduća kraljica ove skandinavske države roditi prestolonaslednika.
Svetske agencije prenele su pod oznakom ''hitno“ da 34-godišnja princeza Viktorija i Danijel Vestling očekuju prinovu u martu.
- Cela kraljevska porodica je oduševljena, a princeza se oseća dobro - rekla je portparolka kraljevske porodice Anika Sonerberg.
Princeza Viktorija je kćerka švedskog kralja Karla Gustava XVI i kraljice Silvije, rođena je 14. jula 1977. godine. Iako od rođenja živi u luksuzu, u njenom životu je, ipak, bilo i teških trenutaka, pa je kao devojka upala u depresiju i obolela od anoreksije. Viktorija je uspela da se izbori s bolešću, a sa 27 godina je napisala autobiografiju u kojoj je priznala da je kao devojčica patila od disleksije. Odatle potiče i njena želja da se bori za druge koji su ometeni ovom bolešću.
Princeza Viktorija udala se prošlog leta za svog instruktora fitnesa Danijela, "običnog momka sa sela", sa kojim se zabavljala osam godina, uprkos ranijem protivljenju njenog oca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti