Jelena Dokić se pomirila sa ocem

Jelena Dokić se pomirila sa ocem

Autor: | 24/09/2011

0

Ono što je do pre nekoliko meseci izgledalo neverovatno, pokazalo se kao realnost - pomirili su se otac i kćerka, Damir i Jelena Dokić (28). Nekadašnja četvrta teniserka na WTA listi pre nekoliko dana došla je na imanje u Vrdnik sa svojim verenikom Tinom Bikićem i pala u zagrljaj svom ocu.
- Nikada u životu nisam bio srećniji. Banula je ovde u Vrdnik pre četiri dana, nenajavljena, sa dečkom Tinom Bikićem. Osećanja koja su me preplavila tog trenutka ne mogu ni da opišem. Da li je bilo i suza? Pa naravno, ali su one bile radosnice.
Ovako, u ekskluzivnom razgovoru za „Novosti“, govori Damir Dokić, otac poznate teniserke Jelene Dokić. Kontakti između oca i kćeri prekinuti su 2003. godine, kada se ona vratila u Australiju. Tokom osam burnih godina, Damir je, uz ostalo, bio i u zatvoru zbog pretnji koje je, iritiran pisanjem tamošnjih medija o njegovim i Jeleninim odnosima, uputio Kler Birgen, ambasadorki Australije u Beogradu. Sada je, međutim, na sve to, izgleda, stavljena tačka i to ona najlepša.
Jeleninog dečka, Tina Bikića, o kojem je svojevremeno govorio vrlo oporo, Dokić je sada video prvi put.
- Tinček je sjajan momak, evo upravo mi sprema roštilj dok ja pijucikam pivo. Da, biće nešto i za Jelenu, recimo pileće belo meso, ono je dijetalno, pošto mora da reguliše kilažu s kojom, kao i njen tata, uostalom, ima malo problema.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin