Ivana Selakov: U susret novom izazovu

Ivana Selakov: U susret novom izazovu

05/10/2011

0

Pop pevačica Ivana Selakov svakodnevno provodi vreme u plesnoj školi kako bi se što bolje pripremila za TV emisiju „Šou snova“, čiji je jedan od učesnika. Bivša članica „Bjuti kvinsa“ ističe da je oduševljena časovima plesa i da je već savladala valcer i sambu.
- S obzirom na to da uopšte nisam znala da plešem, bila sam prinuđena da idem na časove. Mada koraci uopšte nisu jednostavni, a koreograf vrlo zahtevan, moram da priznam da sam oduševljena i da bih volela da i posle ove emisije nastavim sa časovima i da naučim još neke plesove. Najvažnije je da imate osećaj za ritam, a sve ostalo se može savladati uz rad. Budući da se ne bavim sportom, ples bi mi bio odlična zamena za to. Posle svakog časa plesa imam utisak kao da sam provela dva sata u teretani ili na aerobiku.
Poznata pevačica uporedo sa angažmanom u pomenutom šou programu, sprema i pesme za novi studijski album. Početkom godine kupila je stan u Beogradu, u kome živi sa dugogodišnjim dečkom Predragom Mirkovićem, a na pitanje da li uskoro planiraju da ozvaniče vezu, pevačica za "Novosti" kaže:
- Lepo nam je i ovako. Venčanje i svadba zahtevaju ozbiljne pripreme, pa se zato još nismo odlučili na taj korak. Možda ćemo sledeće godine stati na ludi kamen. 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti