Nikola Sarkozi posetio suprugu i kćerku

Nikola Sarkozi posetio suprugu i kćerku

Autor: | 20/10/2011

0

Francuski predsednik Nikola Sakrozi napravio je pauzu u borbi za "spasavanje evra" kako bi u porodilištu posetio suprugu Karlu Bruni Sarkozi i novorođenu ćerku, prenosi Agencija Frans pres. Devojčica je rođena juče, nakon čega je 56-godišnji predsednik došao na kratko da je obiđe, posle sastanaka u Nemačkoj o krizi u evrozoni, dok je rano jutros u poseti supruzi i ćerki ostao pedesetak minuta.
Jelisejska palata odbija da komentariše privatne stvari poput rođenja dece, tako da se za sada ne zna kada će se Sarkozijevi vratiti kući, kao ni ime deteta. Nikola Sarkozi danas ima "gust" raspored i, kako prenose lokalni mediji, u porodilište je ušao sa hrpom zvaničnih dokumenata ispod ruke.
Na pitanje da li će rođenje devojčice uticati na predsedničke izbore u aprilu, ministar odrbane Zzerar Longet rekao je da će "u svakom slučaju uticati na Nikolu Sarkozija. On je veoma srećan".
- Predsednik koji se dobro oseća u svojoj koži, ima jasne misli u glavi i životu je dar za zemlju - dodao je on.
Karla Bruni, 43-godišnja italijanska pevačica i supermodel, bila je poznata i pre nego što se udala za Sarkozija 2008. godine, tako da je rođenje njihove ćerke postalo vest broj jedan u celom svetu. U Francuskoj, međutim, gde su ljudi navikli da su privatni životi političara privatni, događaj je privukao malo pažnje i listovi su ga jedva i zabeležili.
Za manje od pet godina, Sarkozi je postao prvi predsednik koji se razveo dok je bio na položaju, prvi koji se ponovo oženio i prvi koji je dobio dete. Brunijeva već ima 10-godišnjeg sina iz prethodne veze, dok Sarkozi ima tri sina starosti između 14 i 26 godina.
Prva dama Francuske najavila je da će nastaviti pevačku karijeru posle rođenja deteta a sam Sarkozi najverovatnije neće uzeti dve nedelje odsustva koje je dozvoljeno u Francuskoj.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin