Nataša Bekvalac: Novi poslovni poduhvat

Nataša Bekvalac: Novi poslovni poduhvat

Autor: | 09/11/2011

0

Pop pevačica Nataša Bekvalac odskora je zaposlena na „Megatrendu“, gde i studira. Naime, rektor ovog univerziteta Mića Jovanović  je popularnoj pevačici ukazao poverenje, tako što ju je zaposlio u sektoru marketinga i odnosa sa javnošću, što je lepa Novosađanka prihvatila.
- Tačno je da je Nataša zaposlena na univerzitetu „Megatrend“. Ona je na trećoj godini studija na fakultetu za kulturu i medije. Samim tim, omogućio sam joj da radi kako bi od starijih i iskusnijih kolega koji su magovi u marketingu i u odnosima sa javnošću naučila posao. Inače, zbog posla kojim se bavi na estradi, Natašina obaveza je da se tri puta u toku nedelje pojavi na poslu i da odradi satnicu koja je ugovorom predviđena. Zaposleni koji sarađuju Natašom već su mi rekli da se ona odlično snalazi u poslu i da su rezultati i te kako vidljivi - zaključio je profesor Jovanović, a Nataša je izjavila:
- Veliko mi je zadovoljstvo i čast da radim na univerzitetu „Megatrend“. Daću sve od sebe kako bih opravdala poverenje koje mi je profesor Jovanović ukazao i ubeđena sam da ću u tome uspeti - izjavila je pevačica za "Alo!".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti