Dino Merlin održao i drugi koncert u Beogradu

Dino Merlin održao i drugi koncert u Beogradu

Autor: | 27/11/2011

0

Atmosfera na drugom koncertu pevača Dina Merlina u beogradskoj "Areni" bila je fantastična. Repertoar i redosled pesama je bio nepromenjen. Merlin je koncert počeo pesmom "Ispočetka", a sa gostima Ivanom Bafić, Željkom Joksimovićem i Vesnom Zmijanac otpevao je "Godinama", "Supermen" i "Kad zamirišu jorgovani". 
Publika je na drugom nastupu Dina Merlina u Beogradu, popunila je sve do zadnjeg mesta u "Areni". Organizatori su saopštili da je Merlina sinoć slušalo više od 18.000 ljudi.
Ni u "Areni" ni u blizini objekta nije bilo nikakvih incidenata, ekscesa, niti huligana. Obezbeđenje je vrhunski odradilo svoj posao. Policajaca je bilo prividno manje, jer ih se više kreće u civilu, istakli su organizatori događaja. Severna strana "Arene" bila je manje obezbeđena nego na prethodnom koncertu, ali su bočne strane zato više pokrivene organima reda.
Iako su postojale sumnje da bi tokom koncerta moglo da dođe do nekih incidenata, zbog ranijih najava protesta ekstremističkih organizacija uoči prvog Merlinovog nastupa, situacija je bila mirna.
Treći i poslednji Merlinov koncert održaće se večeras, 27. novembra, sa početkom u 20.30 časova. Ulazi u "Arenu" biće otvoreni već od 17.30, kako bi se izbegle gužve.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti