Ana Sakić proslavila 33. rođendan

Ana Sakić proslavila 33. rođendan

Autor: | 30/11/2011

0

Glumica Ana Sakić proslavila je 33. rođendan u društvu petnaestak najbližih prijatelja i kolega Danice Todorović i Marka Dolaša. Ana je poželela ljubav, novac i da snimi novi film.
- Komplikovane želje mi se nikada nisu ostvarivale, pa sam ovoga puta gaseći svećice poželela da imam dovoljno ljubavi. Ah, da, i lova bi dobrodošla - priča kroz smeh slavljenica.
Kaže da nije mogla da veruje svojim očima kada su se tek ugašene svećice ponovo upalile.
- Dodala sam i želju da snimim neki super film i ponovo sam ugasila svećice, a kako su se one iznova palile, zaključila sam da ću ove godine snimiti čak tri filma - razdragano priča glumica koju su prijatelji baš obradovali takozvanim magičnim svećicama.

- Ovaj 33. rođendan doživljavam kao prekretnicu u životu. Ušla sam u Isusove godine i nadam se da će sada sve da krene nabolje; i posao i ljubav, i da će ono što je bilo dobro postati još bolje - priča Ana.

Upravo zbog ove simbolike, rođendan je svečano obeležila. Obukla je haljinu Bate Spasojevića, dizajniranu specijalno za ovu priliku, i prijatelje izvela u lep kafić u Strahinjića Bana.
- Bilo je toliko veselo da su i moje kolege Danica Todorović i Marko Dolaš uzeli mikrofon i zapevali. Zatim smo prešli u restoran „Zlatar“ i uz muziku se veselili do jutra - zadovoljno priča Ana, koja je već dobila ponudu da igra u jednom stranom filmu, i to pripisuje magičnim svećicama i rođendanskoj želji.
Do tada gledamo je u predstavi „Ko se boji Virdžinije Vulf“, a uskoro će biti i premijera filma „Stranac“, koji je rađen u koprudukciji s Engleskom.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još