Kejt Mos na naslovnici "Voga" prerušena u Dejvida Bouvija

Kejt Mos na naslovnici "Voga" prerušena u Dejvida Bouvija

02/12/2011

0

Supermodel Kejt Mos jedva je prepoznatljiva na naslovnoj strani časopisa “Vog” na kojoj kopira legendarnog Dejvida Bouvija. Upečatljivim crtama lica i specifičnom frizurom ona potpuno izgleda kao rok zvezda. Britanska manekenka se transformisala u lik popularnog pevača za naslovnu stanu francuskog izdanja prestižnog časopisa.
Sa narandžastom kosom koja je stilizovana u prepoznatljiv izgled, 37-godišnja manekenka savršena je kopija Bouvijevog lika iz 1973. godine koji je kreiran za njegov album pod nazivom “Aladdin Sane”.
Kejt Mos je veliki obožavalac pevača, koji sledećeg meseca puni 65 godina, a 2003. godine pojavili su se zajedno na naslovnoj strani magazina “Q”. Iako ima jedno od najpoznatijih lica na svetu, praktično je neprepoznatljiva na naslovnoj strani magazina “Vog”, sa oštrom podignutom narandžastom kosom i bez obrva. Međutim, omiljena Kejtina tetovaža na gležnju odaje njen identitet. Razlog reinkarnacije britanskog izdanja je to što je ovaj broj francuskog izdanja posvećen muzici.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti