Danijel Pavlović snimio spot sa bivšom devojkom

Danijel Pavlović snimio spot sa bivšom devojkom

Autor: | 08/12/2011

0

Kontroverzni učesnik "Operacije Trijumf" Danijel Pavlović snimio je duet sa bivšom devojkom Dankom Petrović. Za pesmu "Do limita" juče je urađen i spot u klubu "Tube" i na još nekim lokacijama u gradu. Zanimljivo je da je tekst i muziku za ovu pesmu napisala mlada pevačica Danka. Aranžman potpisuje Zoran Kostić, a na čelu ekipe bio je fotograf i režiser Marko Sovilj. Na snimanju spota bilo je mnogo zavođenja i intrigantnih scena kao i plesnih grupa koje su pratile Danijela i Danku.
- Oduševljen sam pesmom a i spotom. Na snimanju je bilo odlično, vrlo opušteno a i dobro smo se zabavili. Spot je zanimljiv zato što ima svega - rekao je Danijel Pavlović.
Danijel će najverovatnije nastupati na nekom trgu za Novu godinu, ali kako još nije siguran gde tačno, nije želeo da otkriva opcije. Misteriozan kada je njegov privatni život u pitanju, pevač nije želeo ni da komentariše naše saznanje da je sa Dankom bio u vezi, ali je otkrio da je upravo Danka njemu ponudila pesmu i da je on pri prvom slušanju bio oduševljen i odlučio da stupe u saradnju. Ova pesma nalazi se na Danijelovom novom albumu "Stari zagrljaj" koji je izdat za City records.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti