LEONARDO DI KAPRIO: Uskoro venčanje sa BAR RAFAELI

LEONARDO DI KAPRIO: Uskoro venčanje sa BAR RAFAELI

17/08/2010

0

Holivudski glumac Leonardo di Kaprio vratio se na bioskopsko platno ulogom u filmu „Početak" reditelja Kristofera Nolana, najiščekivanijem ostvarenju sezone. Leonardo tumači naslovnu ulogu Doma Koba, koji može da ulazi u tuđe snove i iz njih izvlači informacije. Glumac kaže da je s oduševljenjem prihvatio ulogu u filmu, koji trenutno ruši rekorde gledanosti.
Leonardu cvetaju ruže i na ljubavnom planu - od 2005. godine u vezi je sa izraelskim modelom Bar Rafaeli, koju planira da zaprosi. Iako ne želi otvoreno da priča o braku, zvezda „Titanika" priznaje da sve češće razmišlja o zasnivanju porodice.

- Definitivno osećam potrebu da napravim nešto više od života, jer nije sve u karijeri. Razmišljao sam koliko sam malo vremena živeo normalno, u odnosu na vreme koje sam proveo na udaljenim filmskim lokacijama. O porodici sve više razmišljam, pogotovo otkad mi je umrla baka. To me je nateralo da razmišljam o tome da ništa nije večno. Važno je biti deo porodice, imati nekog bitnog pored sebe, a ne samo živeti za posao - rekao je Di Kaprio.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin