Željko Samardžić sa porodicom uživa u Dobroti kraj Kotora

Željko Samardžić sa porodicom uživa u Dobroti kraj Kotora

Autor: | 24/08/2010

0

I ovog leta Željko Samardžić vrele dane provodi u svojoj kući u Dobroti kraj Kotora. Na ovoj „ljubavnoj adresi“ sa njim borave supruga, ćerke i unuci Luka i Aleksa. Strastveni pecaroš svojim brodom redovno ide u ribolov. Pre neku noć je nasred zaliva zaronio da priveže bovu, a da mu je u mračnoj vodi društvo pravila ajkula duga četiri metra saznao je tek sutradan!
- Noge su mi se odsekle kad sam ujutru na radiju čuo da je u Boku Kotorsku došla ajkula! A ja ronio sa njom! Moj prijatelj Banja i ja otišli smo nasred zaliva gde je voda duboka oko 35 metara. Zaronio sam u onu mračnu vodu i vezivao bovu, a Banjo me je svaki čas zvao da odustanem i izađem, kao da je nešto predosetio. Sutradan je ta ajkula bila glavna vest. Dobro je da nisam bio i ja! (smeh) - priča Željko Samardžić koji je nekoliko dana kasnije nastupio u budvanskoj diskoteci „Top Hill“ i, srećan što je sve dobro prošlo, pevao, čini se, bolje nego ikad.

Minja Samardžić, mlada talentovana pevačica, za petnaestak dana ulazi u studio da završi svoj album prvenac koji izlazi ove zime. Tekstove joj je napisala Marina Tucaković, muziku Romario, a pošto je dobar glas nasledila od tate, uspeh je skoro zagarantovan.
- Minja i ja svakodnevno na brodu uz gitaru pevamo njene pesme. Veoma mi se sviđaju i mislim da će ona biti jedno lepo osveženje na muzičkom nebu. Ja sam roditeljski pomogao koliko sam mogao, a sada je sve na publici. Ona je jedna umetnička duša, studira fotografiju, a muzika joj je ljubav. Pa, neka se okuša u svojoj ljubavi - priča Željko za Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin