Kiki Lesendrić: Moj sin je odličan bubnjar ali nije zreo za Arenu

Kiki Lesendrić: Moj sin je odličan bubnjar ali nije zreo za Arenu

Autor: | 31/08/2010

0

Popularni pevač i kompozitor Zoran - Kiki Lesendrić održaće koncert u "Beogradskoj areni“ 2. oktobra. Ovaj koncert će biti promocija njegovog studijskog albuma "Mesec na vratima“, a publika će biti u prilici da čuje i stare hitove iz perioda kada je radio sa grupom "Piloti“, koji su nedavno objavljeni na lajv albumu "Svet je lep kada sanjamo“. Kiki priprema brojna iznenađenja i kaže da publiku želi da vrati u stara, dobra vremena. Pred koncert se oseća potpuno opušteno i jedva čeka da zapeva beogradskoj publici koju očekuje u velikom broju.
- Znam da je teško napuniti 'Arenu', ali očekujem da će biti puna. Bez ikakvih pretenzija, smatram da dosadašnji koncerti pokazuju da je to veoma moguće. Želim da se vratimo u to neko drugo, prošlo vreme koje je bilo nekako srećnije za sve nas -
rekao je Kiki koji ne želi puno da otkriva, kako bi nešto ostalo kao iznenađenje, ali sigurno zna da će se na sceni kao gosti pojaviti Toni Cetinski i grupa "Fit“ iz Rijeke.

Kikijev osamnaestogodišnji sin Đorđe u poslednje vreme često svira bubnjeve na očevim koncertima. Da li će svirati i u "Areni“?
- Ma kakvi, nema protekcija za njega. Ima on još da uči i vežba. Ne menjamo mi našeg bubnjara Džonija na koga smo se navikli. Đorđe mora da bude na probnom radu, nije još spreman za 'Arenu'. On misli da jeste, ali… Ma, stalno traži da svira, pa pravi neke dilove sa Džonijem da uđe u bend. Ne bi me čudilo da se njih dvojica dogovore da se zamene nakratko tokom koncerta - kaže muzičar i dodaje da što se njega tiče, ta priča uskoro završava, jer Đorđe mora da ide u školu:
- Znam da zvučim kao najstroži roditelj, ali do 1. septembra može da svira, posle toga ništa. Može on da svira šta god želi, ali previše je uloženo u njegovo školovanje i to će morati da završi!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kiki lesendrić