Klint Istvud otkrio da je svojevremeno odbio uloge Džejmsa Bonda i Supermena!

Klint Istvud otkrio da je svojevremeno odbio uloge Džejmsa Bonda i Supermena!

Autor: | 10/09/2010

0

Holivudska legenda, glumac i režiser Klint Istvud otkrio je kako je odbio priliku da igra ulogu britanskog tajnog agenta Džejmsa Bonda, prenosi “Dejli mejl”. Glumac je takođe istakao da mu je ponuđena i uloga Supermena, ali da mu se nikada nije dopadala ideja da igra super heroja. U jednom od retkih intervjua, Klint Istvud (80), čuven po ulozi inspektora Kalahana u serijalu “Prljavi Hari”, je rekao da mu je ponuđena uloga agenta 007 nakon što je Šon Koneri prestao da glumi Džejmsa Bonda krajem šezdesetih godina.
- Ponuđena mi je prilično lepa suma da odigram Džejmsa Bonda - rekao je Istvud. - To se dogodilo nakon što je Šon Koneri otišao. Moj advokat je došao i rekao da bi (producenti) voleli da me dobiju (za tu ulogu). Međutim, za mene, to je bilo za nekog drugog. To je bila Šonova pogodba. Ne bi bilo dobro da ja to radim - dodao je oskarovac.
Glumac je u intervjuu za “LA tajms” otkrio da mu je takođe bila ponuđena uloga Supermena, pre nego što ju je preuzeo Kristofer Riv, ali da  mu se nije dopalo što bi morao da se oblači u usku odeću i crveni plašt.
- Uvek mi se više dopadalo da tumačim likove koji više stoje na zemlji. Možda oni rade super stvari, nadljudske – kao ‘Prljavi Hari’ ili kauboji, ali, opet, oni nisu krstaši sa plaštom - objasnio je on.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: klint istvud