Pomirili se Saša Popović i Neda Ukraden!

Pomirili se Saša Popović i Neda Ukraden!

Autor: | 09/10/2010

0

Pomirili se Saša Popović i Neda Ukraden! Nakon višegodišnjeg međusobnog ignorisanja pop pevačica i estradni mag, koji su bili u svađi od 2008. godine, ponovo sarađuju. Kako je Neda potvrdila za "Kurir", odnosi su izglađeni na obostrano zadovoljstvo.
- Pre nekoliko dana Saša me je pozvao da se pojavim u 'Grand paradi'. Bila sam iznenađena, ali rado sam prihvatila poziv, te smo zaboravili na nesuglasice. Iako smo dokazali da i samostalno možemo da budemo veoma uspešni, nema razloga da ubuduće ne sarađujemo - kaže nekadašnja ekskluzivna pevačica "Grand produkcije“, dodajući da je zadovoljna svojim aktuelnim izdavačima - "Siti“, BN i "Hit rekordsom“.
Ovo pomirenje još više dobija na težini ako se podsetimo da je do sukoba doveo jedan Nedin intervju u kome je osula drvlje i kamenje po svojoj tadašnjoj kući i njenom direktoru, tvrdeći pri tom da je "Grand festival“ namešten. Popovićeva reakcija bila je žestoka: javno je poručio Nedi da za nju više nema mesta na glamuroznoj "Grandovoj“ sceni. Ali, izgleda da je vreme zacelilo stare rane, kako na radost doskora posvađanih saradnika tako i na radost publike.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin