Slađana Milošević nije nastupila u Centru "Sava", jer je organizator prekršio dogovor

Slađana Milošević nije nastupila u Centru "Sava", jer je organizator prekršio dogovor

22/10/2010

0

Aleksandra Slađana Milošević nije nastupila na koncertu "Metropolis revijskog orkestra" u Sava centru, na kome su nastupili i Masimo Savić, Dado Topić, Leontina, Lena Kovačević i Boris Režak, jer je organizator prekršio dogovor, navodi se u saopštenju njene PR službe. Kako se još navodi organizator je dao prednost gostima, hrvatskim izvođačima u završnici koncerta, stavljajući Slađanu Milošević na početak programa.
- Smatramo da muzičar njene reputacije i kvaliteta zaslužuje najveće poštovanje i da je organizator bio dužan da poštuje dogovor po kome je završnica koncerta trebalo da bude izvođenje kompozicije ”Princeza” koju Slađana Milošević izvodi u duetu sa Dadom Topićem. Organizator je, takođe, ne poštujući dogovor, napravio i odštampao izmenjeni program koncerta. Smatramo da ako prema umetničkom radu i zaslugama gospođice Milošević, nema poštovanja, onda joj na ovakvom događaju nije mesto. Ovu odluku obrazlažemo sledećim: Izvođačima iz okolnih zemalja, posebno Hrvatske, pruža se bezrezervna medijska podrška. TV stanice uživo prenose njihove promocije i daju neograničen medijski prostor, dok su domaći izvođači, poput Slađane Milošević, u javnosti podeksponirani -
navodi se u saopštenju.
Slađana Milošević je izjavila, da se neće pojavljivati na onim manifestacijama koje favorizuju tuđe izvođače, sve dok se sa istom merom podrške ne bude ophodilo prema njoj.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti