Bojana Stojković uživa u trudničkim danima i pažnji supruga

Bojana Stojković uživa u trudničkim danima i pažnji supruga

Autor: | 20/11/2010

0

Manekenka i supruga golmana Vladimira Stojkovića Bojana otkriva svoje modne i kozmetičke trikove, ali i kako provodi trudničke dane, pošto je u trećem mesecu trudnoće...
- Postoje momenti kada zaista živimo glamurozno, ali oni nisu toliko česti kao što drugi misle. Ne mogu da kažem da živim kao prosečna Srpkinja, ali sam u svakom slučaju bliže njoj nego Viktoriji Bekam. Trenutno moj dan izgleda ovako: prvo prošetam kučiće, doručkujem sa suprugom, on ode na trening, ja kod Suzane Perić, sa kojom radim na zajedničkoj kolekciji, potom nas dve odemo na ručak i uz čašu belog vina ćaskamo o ženskim stvarima. Uveče odem na neku reviju, promociju, u pozorište ili sa Vladimirom na večeru ili u bioskop. Sve u svemu, lep i ispunjen dan - rekla je Bojana za "Kurir".
Nedavno je izjavila da se kaje što je povećala usne i da će pokušati da ih vrati u prvobitno stanje kako zna i ume, a o lepoti kaže:
- Ona je prolazna i znam da posle tridesete nije slučajna! Neprolazna lepota je samo ona koja dolazi iznutra. Vedar duh, smisao za humor i pitoma narav učiniće da ljudima uvek budete na neki način lepi. Imam jedan mali trik koji na brzinu vraća svežinu i briše podočnjake. To je krema za hemoroide. Znam da zvuči grozno, ali neverovatno pomaže. Samo pažljivo s tim, ni slučajno češće od jednom mesečno!
Bojana je u trećem mesecu trudnoće i kaže da je njen suprug zbog toga presrećan i da od prvog dana razmišlja o imenu, ali isključivo muškom.
- Osećam se sjajno, svi mi udovoljavaju, a ja se ne bunim. Prvih dana sam samo jela, spavala i svađala se. Sada, na veliku radost mog supruga, više nisam svađalica, uživam što mogu da jedem i spavam koliko mi je volja. Ovo je mojih pet minuta -
zaključuje Bojana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još