Najzgodnija učesnica rijalitija „Survivor“ Katarina Vučetić kreira ženske torbe

Najzgodnija učesnica rijalitija „Survivor“ Katarina Vučetić kreira ženske torbe

Autor: | 22/11/2010

0

Jedna od najzgodnijih učesnica rijaliti šou-programa „Survivor“ Katarina Vučetić po povratku u civilizaciju veoma je aktivna u oblasti mode. Ne samo što je angažovana na promovisanju izbora za „Best Model of the World“, koji će se ove godine održati u Istambulu, već je zgodna Katarina kreirala i uskoro planira da plasira kolekciju ženskih torbi.
- Prošle godine maneken Vasa Nestorović i ja bili smo takmičari tog prestižnog izbora lepote. Ove godine agencija „Fox“ angažovala nas je kao njihove promotere. Želja nam je da sledeće godine ovo svetsko takmičenje dovedemo u našu zemlju - ističe učesnica rijalitija „Survivor“ i napominje da će glavni izbor ove modne manifestacije, na kome će biti izabrana nejlepša devojka iz Srbije, biti upriličen krajem novembra.

- Tom prilikom, osim predstavljanja najlepših devojaka, Vasa će imati svoju izložbu kolaža, dok ću ja upriličiti svoju reviju tašni koje sam lično dizajnirala. Kreiranjem se bavim već četiri godine, a poslednjih godinu dana radim na tome da oformim svoj brend pod nazivom „Fiorellino“, što na italijanskom znači „cvetić“. Zaštitni znak mi je divlja orhideja - ističe zanosna manekenka i napominje da je sa svim takmičarima iz šou-programa „Survivor“ ostala u odličnim odnosima.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin