Branko Đurić: Još se dopisujem sa Anđelinom

Branko Đurić: Još se dopisujem sa Anđelinom

Autor: | 29/11/2010

0

djura Branko Đurić: Još se dopisujem sa Anđelinom

Branko Đurić Đuro, poznati glumac i muzičar, posle skoro dve decenije aktivirao je bend Bombaj štampa, s kojim uskoro kreće na turneju, a pre nekoliko dana završio je snimanje filma pod rediteljskom palicom Anđeline Džoli. U intervjuu za „Blic“ ovaj svestrani umetnik priča o saradnji i druženju sa jednom od najlepših glumica na svetu, ali i o tome da je njemu ipak muzika na prvom mestu.
Još negde u maju, junu sam dobio poziv od kasting agencije iz Londona i tada su počeli dogovori. U početku nisam znao o kome se radi jer su skrivali ko režira, ali sam ubrzo saznao i počeo da se dopisujem s Andželinom u vezi sa filmom i mojom ulogom. I sam sam morao da čuvam tu tajnu i nisam nikome, pa čak ni svome agentu iz Rima, rekao o kom se radi. Svi smo dobro čuvali tajnu i o filmu se počelo govoriti tek tada kad smo ga počeli snimati – kaže Branko Đurić, i dodaje da ga je holivudska glumica iznenadila na prvi pogled.

Očekivao sam da je razmažena, ali me je potpuno iznenadila. Vredna je, pametna i zna šta hoće. Nije autoritarna. Mislim da sve gleda kroz prizmu glumca – objašnjava on, i dodaje da je Bred Pit sve vreme fotografisao snimanje i bio uz ekipu.
Ipak, osim vrednog rada bilo je, kaže, i vremena za druženje i neobavezno ćaskanje o svemu i svačemu, a na pitanje da li ga sada kolege i prijatelji češće zovu na druženje kako bi čuli što više detalja o Anđelini, Đuro kaže:
Kolege i prijatelji znaju da je to sve u „opisu radnog mesta“ – ističe kroz osmeh glumac koji je veliki uspeh postigao ulogom u filmu „Ničija zemlja“, a sada ga očekuje novi stepenik u inostranoj karijeri.
Ne merim ja kvalitet filma po njegovom „uspehu“. To neka rade kritičari i publika. Ja u filmu uživam u procesu nastanka, u radu s kolegama i ekipom, u radu i zezanju na setu i oko njega, a sve ostalo su za mene – sporedni efekti – objašnjava Branko Đurić, i dodaje da mu je žao što se nedavno na koncertu Bombaj štampe u Sarajevu nije pojavio par Žoli–Pit.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin