Zvezda Granda Petar Mitić: Sahranio sam ljubav svog života

Zvezda Granda Petar Mitić: Sahranio sam ljubav svog života

Autor: | 30/11/2010

0
Petar Mitić: Sahranio sam veliku ljubav!

Učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Petar Mitić Pepi više od godinu dana u sebi potiskuje tužnu ljubavnu priču o tragičnom gubitku devojke koju je mnogo voleo, a koja je izgubila život u jednom kafiću. Ekskluzivno za „Alo!“ Pepi je prvi put progovorio o svojoj bivšoj ljubavi, talentovanoj pevačici Aleksandri - Sanji Mihajlović, koja je 2009. godine usled srčanih problema izgubila život u toku nastupa:
- Aleksandra je pre svega bila moj veliki prijatelj i ja još uvek ne mogu da poverujem da je nema sa nama. Dugo smo bili zajedno, mnogo smo se voleli i njena smrt je za mene bila veliki šok i još uvek je - započeo je Mitić svoju priču, dok mu je u krajičku oka zasijala suza.

- Ona se takođe bavila pevanjem i planirala je da se prijavi za „Zvezde Granda“. Preminula je od posledica izazvanih srčanim problemima. Meni su rekli da je imala veoma bolesno srce, ali se to nije primećivalo na njoj, zajedno smo vozili bicikl, izlazili, radili, pili, dugo smo se poznavali, još iz srednje škole. Niko nije znao za taj problem, a smrt se desila baš dok je pevala u jednom kafiću u Vranju. Nedostaje mi svakim danom sve više. Teško mi je da govorim na ovu temu, razumite me - završio je svoju ispovest mladi pevač.
Mladi pevač je ispričao i to kako mu put do „Zvezda Granda“ i život u Beogradu nisu bili posuti ružama:
- Prvi put sam se prijavio za „Zvezde Granda“ na nagovor majke i brata Milana u Vranju. Kada su me pozvali iz produkcije, sreću sam okušao u Beogradu. Živeo sam sa bratom koji studira veterinu i jedva sam spajao kraj s krajem. Upisao sam Učiteljski fakultet i prvi put sam osetio koliko je teško bez roditelja. Prijatelji su mi pomogli da uđem u svet klupske muzike, a taj put do uspeha je mnogo teži. To je jedini težak period u mom životu, ali preživeo sam - kaže Pepi.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti