Aki Rahimovski otkrio da Džoni Štulić nije znao da svira, ovaj mu poručio da se ne seća Parnog valjka!

Aki Rahimovski otkrio da Džoni Štulić nije znao da svira, ovaj mu poručio da se ne seća Parnog valjka!

Autor: | 01/12/2010

0


Džoni Štulić, poznati muzičar, uključio se pre niki dan u radio program jedne hrvatske radio stanice. Naime, voditelj ga je pozvao i zamolio da prokomentariše 35 godina muzičke karijere grupe “Parni valjak” u kojoj je u jednom kratkom periodu, pre nego što je osnovao “Azru”.
- Sve sam to zaboravio. Nemam šta da pamtim, puno sam ljudi u životu sreo i gledao, to spada u rok službe. Nemam pojma i ne priča mi se o tome - rekao je kratko Štulić, koji je navodno ukupno dve nedelje bio član “Valjka”.
Zagrebačka grupa “Parni valjak” proslavila je juče 35 godina od prvog koncerta koji je održala u beogradskoj “Hali sportova”. Aki Rahimovski, frontmen sastava koji je nedavno nastupio u “Beogradskoj areni” izjavio je da Štulić tada nije bio dovoljno dobar muzičar.
- Lepe stvari me vežu za Džonija. Ne čujemo se i poštujem njegovu želju da ne bude u kontaktu s ljudima odavde. A znate li zašto nije ostao u “Parnom valjku”? Zato što zaista nije znao da svira! – rekao je kroz osmeh Aki Rahimovski za “Blic”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin