Intervju Jelena Stožinić: Nikad se ne bih udala za seljaka!

Intervju Jelena Stožinić: Nikad se ne bih udala za seljaka!

Autor: | 07/12/2010

0

Jelena Stožinić, koja je preksinoć izbačena sa „Farme", poručuje da su joj se smučili kućni poslovi i da se nikad ne bi udala za seljaka! Manekenka agencije „Kristal models" demantuje medijske tvrdnje da joj je otac na samrti.
- Poludela sam kad sam videla medijske napise da mi je otac teško bolestan i da je na samrti. On jeste bolestan i živi sa tim, ali daleko od toga da umire. Da je tako, nikada ne bih napustila oca i otišla da se zezam na 'Farmi'. Najvažnije mi je da su on i majka ponosni na mene i da su jedva čekali da izađem da bi me zagrlili - kaže Jelena u razgovoru za "Press".
Koji su motivi tvog ulaska na „Farmu"?

- Novac, slava i posao. Dobila sam priliku da budem prisutna u javnom životu i to ću iskoristiti. Svi kažu da novac nije bitan, meni je i te kako važan, iz nedelje u nedelju me u nekim situacijama to i održavalo na imanju. Iskoristiću svojih pet minuta slave i postaću još poznatija.

Kakvi su zapravo ljudi s kojima si delila krov nad glavom tri meseca?
- Ekrem je toliko lenj da je to prosto simpatično. Sa druge strane, Marijan je najvredniji i ružno je što su neki farmeri pričali da smrdi! Normalno je da se oseća na svinjac, jer je on celu farmu nosio na svojim leđima. Bane i Jasmina su veoma kvalitetni, dok je Eva dvolična osoba od koje sam bežala. O Zorani i Peji sada imam okej mišljenje.

Hoće li biti seksa između Ekrema i Vendi?

- Vendi dobro manipuliše Ekremom i koristi ga da pravi šou na imanju. On se primio na nju, čak mislim da se zaljubio, dok ona ništa ne oseća prema njemu. Njih dvoje su jedini koji su se poljubili na imanju. Što se tiče seksa, možda ga bude, mada ne verujem. Baki je pokušao da inscenira seks da bi skrenuo pažnju na sebe, a za Ekrema i Vendi se nikad ne zna...

Budući da si upoznala život na selu, ukoliko bi te zaprosio dečko sa sela da li bi zbog njega postala seoska domaćica?
- Prihvatila sam učešće na „Farmi" zato što traje kratko. Inače, gradsko sam dete i nikada se ne bih udala za seljaka. Nije mi teško da kuvam, perem i da radim sve kućne poslove, ali da se udam za seljaka - teško, boga mi!

Koliko ima istine u tome da si zbog rijalitija raskinula dugogodišnju vezu sa dečkom?
- Jesam raskinula vezu sa Aleksandrom pre „Farme", ali ne zbog toga. On me je ispratio na imanje, a šta će se dešavati sa nama - tek ćemo videti. Važno je da ga nisam ostavila zbog nekog farmera.

Zašto kriješ da si zaljubljena u bivšeg cimera Branislava Jankovića?

- On je lep i zgodan dečko, ali gledam ga kao prijatelja. Iako su mnogi pokušavali da od nas naprave ljubavnu priču, to im nije pošlo za rukom. Imam sve reči hvale za njega, ali nisam zaljubljena.

Da li on i Katarina mogu da opstanu kao par?
- Na imanju ne može da se dobije prava slika stvari. Njihova veza nekako funkcioniše. Videćemo gde će da doguraju kad budu izašli.

Kako komentarišeš to što ste ti i Tina nakon žurke završile u istom krevetu?
- Tek sada shvatam koliko je ozbiljno ispala ta priča. Nas dve smo se zezale. Nisam lezbijka, nemam sklonosti ka istom polu... Alkohol je učinio svoje da se opustimo pa smo se samo našalile.

Šta sebi najviše zameraš kada se osvrneš na „Farmu"?

- Trebalo je više da se svađam. Pogrešila sam što Bakiju nisam rekla sve u lice, a zatim se okrenula i više nikad ne progovorila sa njim. Volela bih da sam mogla da ga ne primećujem. U nekim trenucima sam se suzdržavala da ne opsujem i izbegavala sam da pričam o privatnom životu. Dobro je što nisam imala taktiku. Kao neko ko je anonimus dogurala sam daleko.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti