Majka Baneta Jankovića poručila: Neka nam Kaća bude snajka!

Majka Baneta Jankovića poručila: Neka nam Kaća bude snajka!

Autor: | 17/12/2010

0

Ljubavne intrige u trećem serijalu “Farme“ svakako su se odvijale oko manekena i nekadašnjeg fudbalera Baneta Jankovića. Čak tri devojke nisu ostale imune na njegovu pojavu, te mu je jedna bila drugarica, poput Jelene, jedna nešto više poput Natalije, a jedna mu je čak kratko bila devojka kao Katarina Živković. Bane je mogao da bira, ali se na kraju odlučio da ostane sam, te da odleti nekoj četvrtoj devojci koja ga, kako kaže, možda i čeka u spoljnom svetu. To se nimalo nije dopalo Katarini, pa ovih dana gledamo špansku seriju između njih dvoje koji ne mogu da se dogovore da li su u ljubavi ili svađi.
Mama Dušica odobrava Banetove izbore, i kaže da bi, ako već mora da bira, i ona izabrala Katarinu.
- Odluka je na njemu. Svi oni su odrasli ljudi i ako je on srećan, i ja sam srećna. Moje mišljenje je da bi njemu najviše odgovarala devojka koja je spoj Jelene i Katarine, ali kako Katarina voli pesmu i igru, i kako je neko moje poreklo južnjačko, moj izbor bi bila Kaća - kaže Banetova mama koja kaže da je odnos Baneta i Katarine sada najbolji.
- Oni sada imaju divan odnos, opušten, kroz neko zezanje. Bane je ipak stariji od Kaće i ona ne shvata baš najbolje neke muške fazone, gradske, ali smatram da će između njih dvoje sve da dođe na svoje. Da se razumemo, kroz kakve su sve turbulencije njih dvoje prošli, posebno Kaća, moram da priznam da je ona meni fantastična - kaže mama.

A osim titule velikog šmekera kojom su ga okitili, Bane je na farmi pokazao da i mladi momci iz Beograda koji nikada nisu bili na selu umeju da se snađu u teškim uslovima.
- Nikada nije imao dodira sa selom, on je dete iz Beograda, i moj muž i ja smo deca iz Beograda, i on se u životu nije susreo sa takvim uslovima. On u štali sa životinjama, pa da seče drva i loži peć?! To nisam mogla ni da zamislim. Ma, ja sam oduševljenja - kaže ponosno mama.
Njoj se jedino čini da se Bane nije baš najbolje snašao u međuljudskim odnosima. Kada su svađe u pitanju, on se, po njenom mišljenju, jednostavno blokira.
- Znam da je Bane bio u šoku kada je video kakvi su odnosi. Zameram mu što često ostane nedorečen u svađama. On svađe jednostavno ne voli i beži od toga, ali ja bih mu savetovala da, kada je već ušao u konflikt, istera situaciju do kraja - kaže mama koja kod svog sina najviše ceni iskrenost i kaže da bi on trebalo da ostane surovo iskren do kraja, čak i ako ga to bude koštalo izlaska sa farme.
Ono što se dalo primetiti jeste da je Bane na žurkama najveseliji. Tu naviku je poneo iz kuće, s obzirom na to da su Jankovići, kako kaže Dušica, veliki veseljaci.
- Mi svi zajedno, porodično, odlazimo na splavove, u klubove, pravimo žurke u našem stanu. On jeste veseljak, i voli da peva a, nažalost, ne ume. Izgleda da je to pokupio na mene, pošto tata Milan ume da peva - kaže Banetova mama koja bi svom sinu možda savetovala da smanji piće.
- Iznenađena sam što pijucka više nego u spoljnom svetu i pije tursku kafu. Ali ipak su to drugačiji uslovi, malo ga je povelo društvo.
Bane Janković dolazi iz sportske porodice. Otac mu se bavio fudbalom, majka odbojkom i fudbalom, sestra rukometom i atletikom, a Bane je krenuo njihovim stopama. Bio je mlada nada fudbala, sve do povrede zbog koje je napustio taj sport i sada se bavi menadžmentom u fudbalu.
- U sportu je od šeste godine. Tada je u jednoj ruci držao jabuku, a u drugoj loptu. Bio je kapiten u Radničkom, igrao je za Bežaniju, Sinđelić, sa nekih petnaest godina je bio u reprezentaciji, a onda se povredio. Upisao je višu trenersku, a kada je shvatio da je to prošla stvar, upisao je poslovne studije i sada radi kao menadžer fudbalerima. Uz to želi da se bavi i manekenstvom. Ja bih najviše volela da on bude kuvar pošto je završio srednju ugostiteljsku i veoma dobro kuva - ističe mama.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još