Gde će sportisti za Novaka: Nenad Krstić u avionu, Moreira u Lisabonu, Deki Stanković u Ljubljani!

Gde će sportisti za Novaka: Nenad Krstić u avionu, Moreira u Lisabonu, Deki Stanković u Ljubljani!

Autor: | 27/12/2010

0

Groznica novogodišnje večeri uhvatila je i poznate sportiste koji i te kako razmišljaju gde će provesti najluđu noć, piše Alo! Kapiten košarkaške reprezentacije Nenad Krstić biće svakako na najzanimljivijem mestu, na 10.000 kilometara visine - u avionu.
- Ovaj doček će mi verovatno ostati zauvek u pamćenju, a biću sa svojom ekipom, saigračima iz Oklahome, Verovali ili ne, u avionu! Čeka nas utakmica 1. januara, ali ne uzbuđujem se previše. Meni su bitni Srpska nova godina i Božić, a njih ću proslaviti sa svojom familijom u Kraljevu. To su za mene praznici koji su vredni pažnje.
Dejan Stanković
, fudbaler Intera kaže da je prethodnu Novu godinu prvi put dočekao sam bez porodice jer sam bio u Dubaiju s Interom.
- Nema šanse da mi se ovoga puta ponovi nešto slično. Sve je već organizovano tako da ću najluđu noć provesti u Ljubljani. U društvu supruge Ane, sinova Filipa, Stefana i Aleksandra otputovaću u Sloveniju, gde će nas čekati moj šurak Milenko Aćimović i njegova porodica. Mile i ja imamo restoran, tako da ćemo u njemu dočekati 2011. I da se zna, na stolu će biti isključivo srpske đakonije, poput sarme i ćevapa.

Almami Moreira, fudbaler Partizana, kaže da su svi njegovi novogodišnji planovi vezani su za sina Dijega.

- Novogodišnju noć ćemo provesti u Lisabonu, zajedno sa mojom porodicom. Okitili smo veliku jelku i radovaćemo se zajedno dok otvaramo poklone. Dijego je svašta naručio, a ja ću se potruditi da mu ispunim sve želje. Svake godine traži da mu kupim neke automobile, džipove i velike igračke, a ja se trudim da se ipak zabavi misaonim igricama. Na kraju, uvek nađemo neki kompromis.
Vladimir Stojković
, golman Partizana, otkriva da će posle dugo, dugo vremena 31. decembra biti u Beogradu.
- Jedva čekam da Novu godinu dočekam u društvu prijatelja u nekoj kafani. Još se nismo dogovorili gde ćemo, ali sam siguran da će biti lud provod. Naravno da su narodnjaci neizbežni, uželeo sam se naših slavlja. Supruga Bojana je u petom mesecu trudnoće i da se ona pita, ostali bismo kod kuće.
Danilo Ikodinović
, bivši vaterpolista, a od nedavno ugostitelj veli:
- Prvi put u životu prisiljen sam da Novu godinu provedem radno. Otvorio sam kafanu u Novom Sadu, u naselju Ribnjak, zove se ‘Tako je suđeno’. Tu ću dočekivati goste i biću pravi domaćin. Nažalost, moji prijatelji neće biti sa mnom jer većina njih ne pridaje nikakav značaj ovom prazniku. I supruga Nataša 2011. slavi radno, na koncertu u centru 'Sava'.

Andrija Kaluđerović
, fudbaler zvezde putuje sa suprugom Milicom i sinom Lukom u Barselonu.
- Novogodišnju noć provešćemo na centralnom trgu. Luka je još mali, ne možemo zbog njega da idemo po restoranima. U Barsi ostajemo sedam dana, pa će biti vremena za uživanje. Razgledaćemo znamenitosti, a kada se posle praznika otvore prodavnice, iskoristićemo priliku i za šoping.

Maja Ognjenović, odbojkašica, Novu godinu dočekaće sa svojim dečkom Milošem Teodosićem u njegovom domu u Atini.
- Nismo želeli nikakve žurke, trgove, niti spektakularne dočeke, bitno nam je samo da smo zajedno. Pratićemo neki program na TV-u, uz grickalice i laganu muziku. Ne pridajemo veliki značaj novogodišnjim praznicima, najvažnije nam je da iskoristimo svaki slobodan dan, da se ne odvajamo.
Olivera Jevtić
, atletičarka kaže da će za razliku od prošle godine, kada sam bila u Sao Paulu u novogodišnjoj noći, 2011. dočekaću u Užicu, zajedno sa svojim prijateljima iz kluba, ali i van sporta. 
- Neće biti ništa raskošno, malo muzike, malo pića i veselo ćemo ispratiti staru godinu. Ne može svake godine da se ide u Brazil, ali uživaćemo i ovde.

Žarko Šešum
, takođe za "Alo!" otkriva svoje planove: 
- Kao i poslednjih šest, i ovu Novu godinu dočekaću sa devojkom Milanom. Naravno, nećemo biti sami, ali će nam ovog puta, za razliku od prethodnih dočeka, društvo praviti samo najuži krug prijatelja. A kada su dragi ljudi oko mene, nije mi bitno gde slavim. Međutim, otkriću vam da ću 2011. dočekati u jednom od restorana u Bačkoj Palanci, uz domaću muziku.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin